Jekić (SSP): Bujoševiću i Stefanoviću umesto loga RTS-a stavite slobodno znak SNS-a 1Foto: Z. S. M.

 

Narodni poslanik Stranke slobode i pravde Dalibor Jekić smatra da je krajnje vreme da Bujošević i Stefanović prestanu da obmanjuju građane da je RTS javni servis.

– Dragane Bujoševiće i Nenade Lj. Stefanoviću, niste našli za shodno da emitujete prilog sa sednice Glavnog odbora Stranke slobode i pravde održane u Kragujevcu, ali ste procenili da je jako bitno za građane da emitujete prilog sa obeležavanja 16 godina od osnivanja Srpske napredne stranke. Prilog ste emitovali juče u Dnevniku 3, ali ni to nije bilo dovoljno pa ste ga emitovali i danas u Jutarnjem dnevniku, navodi on u svom obraćanju javnosti i medijima.

Po njegovom mišljenju ovim su samo potvrdili sve ono što su im do sad govorili, a to je „da je RTS oruđe u rukama Spsrke napredne stranke”.

– RTS ne ispunjava uslove da bude javni servis jer krši Zakon o javnim medijskim servisima, a od osnovnih načela rada javnog medijskog servisa ne ispunjava nijedno. Gospodo Bujoševiću i Stefanoviću, pod hitno zamenite logo RTS-a sa logom Srpske napredne stranke jer je to realno stanje stvari. Prestanite više da obmanjujete građane da ste javni servis, poručio je Jekić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari