Jekić (SSP): Građane Ćuprije ne interesuje EXPO već da se leče, imaju pijaću vodu i autobusku stanicu 1Foto: OO SSP Ćuprija

 

Aleksandar Vučić nije došao u Ćupriju da se izvini građanima jer ih je obmanuo za početak izgradnje internističkog bloka, da se izvini što zbog njegove politike nemaju nijednog onkologa ni dečijeg hirurga i zato što neće imati uskoro ni lekare specijaliste jer one koji idu penziju nema ko da zameni. Došao je da priča o naoružanju” izjavio je Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde u Ćupriji.

– Na primeru Ćuprije se vidi da je Srbija zemlja apsurda, dok Aleksandar Vučić najavljuje izgradnju delfinarijuma i akvarijuma u Beogradu, Ćuprijčani nemaju rešeno pitanje stabilnog snabdevanja pijaćom vodom. Da li je moguće da je veći prioritet delfinarijum i akvarijum od rešavanja problema snabdevanja pijaćom vodom neke opštine, naveo je Jekić.

Po njegovim rečima građane manjih opština u Srbiji ne interesuje EXPO već ih interesuje da li će imati ko da ih leči, da li će imati pijaću vodu, da li će imati posao i primanja od kojih mogu da žive pristojno, a ne da jedva sastavljaju kraj sa krajem.

– Autobuska stanica na ulasku u Ćupriju koja je prazna i zapuštena je prava slika današnje Ćuprije, slika koja izaziva tugu i koja pokazuje da je ova opština na marginama zbog odnosa vlasti Srpske napredne stranke prema njoj, zaključio je Jekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari