Jelena Anasonović: Treba biti uz narod koji demonstrira

Jedna od organizatorki prošlogodišnjeg protesta za Danas o budućnosti novog okupljanja građana

Ostavite komentar


  1. Samo se ti skloni ti si Vučićev čovek,provaljena si .Zbog takvih su protesti i propali.Što bi rekli daleko ti lepa kuća,nemoj samo ti da nas braniš.

  2. Dobar intervju,mada se sa nekim delovima se ne slazem,naprimer sa ovim da one koji su bili u bivsoj vlasti ceka ista sudbina kao i ove koji su trenutno na vlasti.Oni su nepopularni ali to sto podmetnute incidente grupe kreiraju takav ambijent to ne znaci da celokupna drustvena klima takva ,takodje netacno da je da su oni doveli do toga da dodju ovi ali se slazem da DJilas i Jeremic ne bi trebalo da budu predvodnici opozicije .

    1. Fa li si ti uopste bio u Srbiji od 2000-2012? Ako jesi, onda imas amneziju

  3. Treba biti uz „te klince“

    Auuuu, što gospođica ima visoko mišljenje o sebi, 6 meseci je Đilas plaćao da izigrava „nezadovoljne građane“ pa joj porasli apetiti i dobila šut kartu. Kao, ona je velika i odrasla pa mudruje da treba podržati klince … Idi devojko sedi, zagrej stolicu i prvo završi taj fakultet, zaposli se, ostvari se i dokaži sposobnost u stvarnom životu, uradi nešto što će te preporučiti da budeš politički lider …

    1. I ja sam to primetio. Devojka ima 22-23 godine i priča o nekakvim „klincima“. Pa ne protestuju deca iz jaslica.

  4. Treba pidrzati uvek Predsednika, vladu, Drzavu. Svi koji su bili na demonstracijams su protiv sva 3.
    I krivi po zakonu za treason.
    1. Trazili ste izbore.
    2. I opozicija nije zelela da izadje zato sto znaju da bih dobi 1% glasa Ili manje.
    I sada hoce da poniste izbore? Kako samo velika, otrovana usta pricaju.
    Za vas sve, sud, kazne, zatvor Ili ludnica.
    Stvari neidu Kako ste vi zamislili.

    1. Samo glup čovek ne shvata da glasači podjednako bojkotuju nesposobnu vlast i kilavu opoziciju. A stvari očigledno ne idu kako je AV. zamislio, zaigrao se Čaušesku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.