Jelena Đorđević: Nastavlja se šikana prema meni

* Sagovornica Danasa ne može da ostvari pravo na naknadu za nezaposlene * U Objedinjenoj naplati kažu da je zbog "slučaja Đorđević" inspekcija rada obavila nadzor nad poslovanjem
Niška odbornica tvrdi da se nastavlja odmazda zbog najave da će glasati protiv da aerodrom "Konstantin Veliki" pređe u nadležnost Republike

Ostavite komentar


  1. Gde su komentari?
    Zasto ljudi koji se slazu sa njom cute?
    Zasto opozicija Nisa nepodrzi ovu zenu?
    Zaastoooo?

    1. Опозиција је неће подржати због тога шти ће себе ставити у неповољан положај јер ће се протумачити да ће Јелена гласати на њихов наговор. Уствари опозиција се измакла у страну. Подршка Јелени.

  2. Ovakav postupak je svojstven diktaturi u kojoj se Srbija nalazi. Pravo na drugacije misljenje i sopstveni stav ne moze da se ostvari u apsolutizmu, na kakav je ova tzv stranka na vlasti ( pre lici na organizovanu kriminalnu olos na vlasti ) iztrenirana od strane svog „firera“ tzv „crvenog vojvode“ Vojislava Seselja a njegov najbolji ucenik Aleksandar Vucic sprovodi posto je dosao u priliku da prakticno pokaze u praksi „sovinizam“ na koji ga je naucio mentor Vojislav Seszelj. Iver ne pada dalje od drveta, kaze nas narod koji nista nije naucio iz svoje proslosti pa i dalje ponavlja iste greske i ponasa se kao da su mu vrane mozak popile. Ali i tome ima kraja, samo sto se bude vise odugovlacilo skuplju cemo cenu da platimo u obracunu sa ovom olosi na vlasti na celu sa njihovim vodjom Aleksandrom Vucicem. Svaka cast za savesnu i hrabru ( gospodjicu ili gospodju ? ) JELENU DjORDJEVIC i za nislije koji su stali u odbarnu svoje imovine, u ovom slucaju aerodroma ( „aerodruma“ kako ga nazivaju ovi napredni naprednjaci olos i polusvet ), bravo i za slogan „IS IZ NIS“ originalno i „niski duhovito“. Da li ce se i ostali odbornici sloziti sa Jelenom Djordjevic videce se, mnogi koji ne budu bili na strani pravde i casti uz Jelenu, verovatno ce se stideti i pred svojim sugradjanima a i pred svojom decom sutra kada „odu“ ( PADNU ) sa vlasti, jer nicija nije do zore gorela pa nece ni Vuciceva i Daciceva sveca, sledi LUSTRACIJA na svim nivoima vlasti, pa vi napredni-radikali i socijalisti vidite sta vas ceka. Neko na kraju „fajronta“ mora da plati racun a vreme „naplate“ sve je blize.

  3. Zbog takvih smo tu gde jesmo. Zbog takvih koji se uclanjuju u stranke da bi imali neku korist za sebe a ne da pomognu ljudima i da vode drzavu. I ona se verovatno uclanila u SNS da bi je zaposlili, tako da mi je u opste nije zao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.