Jerinić u Skupštini: Zašto jedne slomljene naočare stavljate u ravan ubistva osam i proterivanja 20.000 ljudi u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. i proterivanje pola miliona Srba iz Hrvatske, nije genocid i etničko čišćenje? To vi nama kažite. Jasenovac da sad ne pominjemo.

  2. Zašto bi naša država uopšte išla u Srebrenicu? Kad je i sam Emir Hadžihafisbegović rekao da mi iz Srbije ne treba da osećamo krivicu zbog Srebrenice, da te zločine nismo mi, gradjani Srbije počinili. Muka mi je od ovih takozvanih partija levice koje promovišu samo stavove koji dolaze sa zapada. A zapadne zemlje su poznate po levičarskim stavovima, baš! Nemaju veze sa levicom čim su u stanju da prihvate i promovišu takve budalaštine.

  3. Kada bi gospođa Jelena Jerinić, poslanica zeleno- levog poslaničkog kluba NDB, znala šta je genocid onda ne bi tvrdila da je u Srebrenici načinjen genocid. U Srebrenici je učinjen zločin, ali nije genocid, kao što nije tačno da je iz Srebrenice proterano 20.000 Muslimana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.