Jelena Milić se vakcinisala ruskom vakcinom

Direktorka Centra za evroatlantske studije iznenadila izborom cepiva

Ostavite komentar


  1. Ne sto se govori u vezi Srbije u pozitivnom tonu, to manje vise , vec je dobro da im se pokaze gde grese ako to shvate a izgleda da shvataju .

  2. Imam 63 godine i 3 nedelje čekam da se vakcinišem.
    Po kom kriterijumu i prioritetu ovi idu preko reda?
    Morala i poštenja izgleda više nema u Srbiji.

  3. Imam 67 godina i 7 meseci, tražio sam Rusku vakcinu i još nisam pozvan. Nisu mi jasni kriterijumi pozivanja za vakcinisanje.

  4. Moj otac ima 75 godina. Prijavljen je prvog dana za fajzerovu i moderninu vakcinu. Još uvek nije pozvan. Majka 70 godina, takođe nije pozvana.
    Prioriteti, šta to beše.

  5. Vakcinacija je kao i sve ostalo,nered,haos,rasulo,nečija volja!
    Ako smo stali u neki red,kako je moguće nda se mladji vakcinišu pre straijih,dolaze gastajbarteri,podmićuju?Hoće li u bilo čemu biti reda u ovom društvu od porodilišta do grobnog mesta se mućka na svim mestima i u svim oblastima.

  6. Ko u ovoj Srbiju zarađuje? Ko je budućnost Srbije i sveta: mladi ili stari? Ako su mladi radno sposobni ljudi zašto se onda čeka dugo na poziv na vakcinisanje? Pustite nas oni koji hoće da se brzo vakcinišemo da možemo da radimo i da se krećemo ! Ili stvarno treba i ovde da se daju pare i veza ODOZGO da bi se vakcinisao željenom vakcinom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.