Jelena Milošević: Kosovo ni kao članica Saveta Evrope neće poštovati osnovna prava Srba

Ostavite komentar


  1. Da niste napisali iz koje je stranke pomislio bih da se radi o poslanici SNS. Gde je razlika ?

  2. prvo vi poshtujte prava albanaca,bosanaca,rumuna,bugara,slovaka,magjara,hrvata, tek onda imash shta da trazhish..jel si ishla upreshevackoj dolini,sangjaku,moravu, da vidish njihova prava

  3. Doslo je vreme da neki sasvim novi, mladi ljudi ociste Srbiju od svih politickih stranaka koje imaju korene u 90-tima i pocnu da rade na buducnosti ove zemlje. Vucic, Dacic, Djilas,…u politicku penziju.

  4. U vezi sa pitanjem Kosova i odnosom prem Kosovu nema razlike između SNS i SSP. Nažalost.

  5. Jel postuje Srbija? Okanite se nacionalizma bar vi, zar ne vidite dokle je dovelo? ne sme da se ide niz dlaku izbezumljenom glasackom telu, bedno.

  6. @Marija Valjevo

    Cenis da bi opozicija u Srbiji trebala da zastupa velikoalbanske interese te tako i uclanjenje „drzave kosova“ u Savet Evrope? Biti opozicija ne znaci i biti i opozicija drzavi i interesima drzave Srbije. Toliko valjda kapiras.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.