„Žene će promeniti svet“: Šta je poručila poslanica koja se pridružila Mariniki Tepić u štrajku glađu

Ostavite komentar


  1. Kadabi zene preuzele svu vlast i kod nas i uoste u celom svetu mislim da bi bilo dobro i nebibilo ovakvog ludila definitivno tako mislima vi muski svete izvinite

  2. Žene su bile prve u protestu 1991 u Estoniji kada su masovno izašle pred tenkove pevajući estonske narodne pesme, žene mornara su prve protestovale kada je potonula podmornica „Kursk“, žene su podigle glas u Belorusiji i danas protestuju i u Rusiji, tražeći da se prekine invazija na Ukrajinu i sinovi, muževi, braća vrate kući. Putler to zna, počeo je preko svojih oficira u Ukrajini da preti vojnicima na frontu čije majke, žene i sestre protestuju. Car je go.

  3. Sramota, od 25 članova biračkog odbora, čiji sam član bio i ja, Opozicija je imala 18,neki su dolazili na otvaranje
    biračkog me sta i uveče potpisali listu,
    nisu ni brojali listiće
    samo ih je interesovanja dnevnica.

  4. Zasto mi neobjavljujete komentar? Zato sto dajem prednost zenama da bi bolje izgurale celu krizu u svetu a naravno i kod nas.vec drugi put pisem nema objave???

  5. Evo i ja ću početi štrajk gladju hocu da mi drzava da stan u Beogradu i necu odustati.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir 10

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir

Šefica Odborničke grupe Zeleno-levog fronta i Pokreta slobodnih građana Natalija Stojmenović izjavila je danas pred sednicu Skupštine Beograda da se danas ne usvaja budžet grada sa idejom i vizijom, već običan papir koji pokazuje da osnovne stvari Beograđani u 21. veku i dalje neće dobijati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.