Jeremić: Da li je susret Đilas – Vučić ugovaran van naše zemlje?

Ostavite komentar


  1. Da li je bilo po zakonu da se onaj siledzija vrati u Srbiju, a Vuk Jeremic iz svog dzepa isplatio dolare.

  2. Verujem da je to Amerika uradila preko Marka Đurića – Vučić je morao primiti Đilasa …

  3. Ajde,Vuče a kad si molio Tomu da te posalju u UN u Nju York nije ti smetalo.
    Smeta ti Ponos.Kad ti budes dobio 700000 glasova onda drzi Slovo Djilasu

  4. Nikao Jeremiću u savez sa Đilasom. Izdao bi nas tvoje verne glasače. Uz tebe smo!

  5. Đilas nije trebao da ide kod Vučića, ali ovolika drama i preterivanje Jeremića nema nikakvog smisla. Evo, predlažem Narodnoj stranci da sama izađe na izbore pa da vidimo da li će preći cenzus.

  6. Sve je ovo postalo iritantno, sada pocinju raznorazna izmisljanja, omalovazavanja. Covek je javno rekao da hoce da razgovara sa predsednikom, nista nije krio. Bilo bi bolje da se opozicija malo primiri, jer na ovakav nacin gubi i ovo malo poverenja, niste na pijaci………

  7. Jeremić nisi radio ništa po pravilu. I da opstruiraš svog čoveka je kvarno.

  8. Mogao je da sačeka još 10 dana pa da se pojavi… Pljuje po Đilasu koji jedini u opoziciji ima energiju. Još preko njega skuplja bedne poene

  9. Jeremiću, ti ne bi prešao ni cenzus da se nisi šlepao i kačio za stranke opozicije kojima narod veruje. Bar deset posto više glasova bi opozicija uzela da nije vukla i tebe kao balast koga narod ne može da smisli.

  10. Djilas objasnio da nema namere da pravi nikakve mostove sa SNS. Gde zivi ovaj?

  11. Sve ukazuje na to. Zapadu odgovara samo proevropska vlast. Oni nisu gadljivi na naprednjake, sve dok izvršavaju svoje obaveze. Djilas igra svoju igru a nama ostaje još četiri godine očaja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.