Jeremić: Ako Vučić uvede sankcije Rusiji, Srbija će se još više udaljiti od Evrope

Ostavite komentar


  1. Sve te prejake reči tipa diktatura, totalitarizam, izdajnici i strani plaćenici, šovinisti i autošovinisti, fašisti itd su svojstvene baš takvim narodno-naprednjačkim strankama.

  2. Čovek je realan 100%. Dobro je da je otkačio Đilasa. Jedina prava opozicija.

  3. Sto znaci da je narodna stranka ucestvovala u sludjivanju naroda,Ali eto vise nece.

  4. Gospodin Jeremić je ipak samo političar, imajte to umu kada donosite odluke.

  5. @Petar, gospodin Jeremic je visoko obrazovani političar, a to je priznacete, ipak retkost, od “politicar” i politikant.

  6. Dajte da vidimo Vasu snagu na izborima, ne bi dobili ni 1 posto glasova izaslih. Koliko smo hiljada dolara potrošili dok je ziveo u Njujorku, radio u UN na jednoj pozicijii, sa koje je lobirao da bude prvi čovek UN kada mu ta funkcija u UN prestane

  7. Zasto nijedan politicar kada udje u skupstnu ne kaze sta je stvarno problem naroda nikakve plate nikakve penzije narod nema od cega da zivi Zar vam to tesko da kazete a od naroda svi zivite

  8. Политичари прво о себи мисле, а мисле и о народу-како да повећају порезе и друге дажбине да би имали пуну касу!!!

  9. „Za Narodnu stranku nema nikakvog šurovanja sa Vučićem se-ni u skupštini, ni na kanabetu, ni iza zatvorenih vrata, niti bilo gde..“
    Ima samo pokušaja tuče u sred predsedništva države!??
    Sedam svetlosnih godina ste od nečeg što se može okarakterisati kao „ozbiljni ljudi“.

  10. Uz akcize porez na struju je negde 30%. To se stalno prećutkuje.
    U jednom komentaru pominju pare koje je Jeremić potrošio u Njujorku. Nikako ne pominju koliko su Toma Diploma, sa sve ženom i snajkom, uz neizbežnog Dačića, potrošili kada je bila Generalna skupština UN. Nikolići su odseli u hotelu gde je noćenje više od 10.000 $.
    Naša delegacija je brojala najmanje 50-60 osoba. Ruska je tada, sa stručnjacima, obezbeđenjem i Lavrovom na čelu brojala pet ljudi.

  11. Srbija je jedina u Evropi koja se striktno drzi svog stava i posle 90 dana rata u Ukrajini.

  12. Pred nama je težak period, koji je izazvan krizom u Ukrajini, ali verujem da ćemo i ovaj period uspešno prebroditi. Uz prijatelje smo uvek tu.

  13. Pa kad ti je toliko stalo do Evrope, pa preseli se u Evropu sto zamajavas sve oko sebe.

Ostavite komentar


Politika

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen 8

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen

Posle odvojenih razgovora predstavnika Beograda i Prištine u Briselu sa Miroslavom Lajčakom - u sedištu Evropske unije danas se sastaju lideri Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije učestvuje na radnom ručku koji organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.