Jeremić bi zvao Lompara, Pajtića, Grujičić da mu ‘pomognu za strategiju razvoja države’

Ostavite komentar


  1. Ni jedan radni dan nema, bavi se politikom jer je unosnija i lakše se živi!!!.

    1. Zar ne bese da Vucic nigde nije radio i nema ni jedan jedini dan radnog staza van politike. Donosenje bureka Seselju i Tomi na pocetku bavljenja politikom spada u volonterisanje (dobrovoljno i besplatno sluzenje).

  2. Manite se tog posla. Hvala, ne treba. Kao sto rekoste, dosta ste ucinili. Grigorije ce zvati koga treba.

    1. Grigorije, a ko je taj? Pop, ili političar? Šta sad, i njemu da obezbedimo 619. m. evradi?

      1. Kako sastavi Lompara i Pajtića, sunce ti… To su dva sveta… Milo je sa Boškom bio, a Pajtić je drugi svet, Evropa!

      2. Komšija, predji na Kurir… kad je mogao Basara, možeš i ti… Nije on ništa pametniji od tebe… rekao bih.

  3. Не верујем да би Ломпар са тобом и Пајтићем и кафу попио.

  4. Ako baš hoćete da uradite najbolje za Srbiju vatite se knjiga koje je napisao Branko Horvat, kome nisu dali Kardelj i Tito da spasi Jugoslaviju, već je morao da napusti zemlju i drži predvanja iz ekonomije prvo u Mačesteru, pa u SAD. Drugi časni mudrac je bio Ante Marković. On je prvi primenio Horvatovu filosofiju ekonomije, ali mu nisu dozvolili poludeli Srbi, željni tuđe krvi, kakav je bio Milošević i njemu slične budaletine. Ako želite da ih vidite uključite TV Pink svakodnevno su tamo lupetaju i uništavaju Srbiju. Knjiga Porofesora Horvata napisna je na engleskom i objavljena u NJujorku i Oxfordu, američki naučnici su je predložili 1986. za Nobelovu nagradu. Iako je bila najbolja nije dobla nagradu, jer je naslovljena Polítička ekonomija socijalizma. Pitajte Berni Sandersa, ima tu knjigu. Preveli su je i u Kini, ali vlast nije dozvolila da se štapma. Dok u Južnoj Koreji prodaje se na crno.
    Filosofija knjige je budućnost sveta. U protivnom biće apokalipsla, pa opet iz početka.

    1. Svaka čast profesoru Horvatu. Međutim, mislim da Vi imate neke probleme u percepciji. Ne bih polemisao detaljno , kratko – „poludeli Srbi“ samo nisu hteli da dožive drugi genocid u 20.veku! Živeo sam u vreme dolaska partizanskog generala koji se u „bespuću povijesne zbiljnosti “ preobratio u ustašu, u Hrvatskoj i ne pričam napamet. Pre drugog svetskog rata Srba u Hrvatskoj bilo je najmanje 30%, posle rata 15%, a sada manje od 2%. I onda su „poludeli Srbi“ izavali krvoproliće. Ako ste ne daj Bože Srbin, onda ste pravi primer „autošoviniste“ po kojem su Srbi za sve nevolje ovog sveta.

      1. Stupili ste u dijalog sa autentičnim Srbinom, ta još vrlo upućenim u životne probleme. Samo psihopatološki tipovi kakvi su bili bračni par Milošveć -Marković, četnički par Drašković, fašista Šešelj, no i blesavi psihijatar Rašković, koji nisu mogli da zaključe da iza Hrvatske stoji Nemačka, iza Nemačke stoji Amerika. Iako je našla mentalnu silu da nam ponudi Plan Z-4. Naravno i, zahavljujući i najuglednijm političaru Dvadesetog veka, Hrvato-Slovencu, Josipu Brozu Titu. Jer je Hitler imao uzor u američlkog fačiste, a država zajedno sa Britanijom podržavali su Hitlera, jer su se nadali da će da satre socijalizam u pokušaju u SSSR-u. Još ovo, pa ako imate imalo zdravog razuma sami

        1. Još ovo, pa ako dozovolite svom umu, jer emocije motivišu mišljenje, sami ćete zaključiti: granice država ne menjaju mali narodi već moćne svetske sile. Ostalo su posledice.

  5. Za one koji se pale na Dacica a voleli bi da malo vise bude nacitaniji eto im Jeremic!

  6. Kako je inteligentan. Zamislite ko je vodio spoljnu politiku Srbije i bio cak predsedavajuci ili vec ne secam se sta u UN, to je za verovali ili ne. Inace ceo kadar DS u poslednjem mandatu je isto sve intelektualna boranija i nemoral. Zato ih SNS i ne dira, ovako direktno rade za njih i nakon sto su izgubili izbore pre punih 8 godina. Dan danas im nije jasno zasto s izgubili izbore i zasto gradjani nece da glasaju za njih, sto samo po sebi govori o aroganciji i inteligenciji.

    1. Arogancija – prava dijagnoza! Nikad nisu analizirali svoj doprinos izgubljenim izborima, implicitno optužujući narod za pogrešan izbor. U kasnijim izborima, nisu ni ‘izlazili na crtu’ sa nekom alternativom, već, isključivo, samo napadajući nakaradni SNS režim. Nikad da pokaži jasnu strategiju, nikad ne odgovore, decidirano, na jednostavna, ali bolna pitanja (npr Kosovo), bojkotuju izbore jer, zaboga, nemaju prilaz glavnom mediju. I, šta sad, dok ne dobijemo traženo vreme na RTS, Pink i ostalim medijima, nećemo da radimo ništa? Super! A, onda, tu je I ono što građane, možda, najviše nervira, a to je da su to sve iste one ličnosti, koje su već imale priliku da, na glavna vrata, uđu u istoriju kao reformatori Srbije, a oni se odlučili za šićardžijsku rasprodaju društvene imovine, lično bogaćenje i patetično imitiranje lokalnih moćnika. Dok god Jeremić & Co budu predstavljali jedinu opziciju u Srbiji, zemlja će biti u komi, a Vučić može mirno da spava.

  7. Kog Lompora, Milu Lompara, pa nije covek pogubio pamet a i sto se prave naivni ovi politicari kao i voditelji pojedinih emisija , i ja bih bila odlican politicar da se okruzim najpametnijim ljudima kao i voditelji ili voditeljke . Milo Lompar je institucija za sebe , makar je takav bio i takav treba da ostane .
    I ja bih pozvala njega, Milu , pa prof. Simeunovica, pa , pa Trifkovica, pa Bilbiju iz Politike, pa …………..bih Bogami pozvala Lintu, pa onog gospodina sa KiM sto se naljutio na Pinku, pa i ove sto vole da se uskopiste i svadjaju i stalno su suprotni , ali oni bi bla druga ali isto tako vazna liga, za kada mi ustreba. To je lako tako, vladajte sami .

  8. pa ostaje jos samo da pozoves. vucica. za politicka. pitanja… posto je. on. strucno i autoritetom car selasije za sve vas ostale 🙂 p.s. ali pajtic autoritet,koji lol…

  9. Nažalost. nećete Vi čitati knjige Oboženog Čoveka Branka Horvata, već ćete produžiti da primenjujte ovo što je prof. Horvat znao da će se desiti sa našom lepom zemljom koju su stvorili svojim životima i krvlju najbolji LJudi, pao mom saznanju, Bogovi, ravni Isusu Nazaru.
    “Doćiće dan kada će nam se u ekonomiju uvući neznalice i plaćenici stranih konzorcija i korporacija, doći će dan kada će svoje ljude imenovati premijerima, državnicima, taj dan biće sprovod naše suverenosti i damokracije, taj dan bit će sprovod slobode, prava radnika i svijeta kakvog smo poznavali, taj dan doći će uskoro, a mi ćemo ga slaviti kao državni praznik. (Partizan, komunista, pokojni prof. dr ekonomije, Branko Horvat)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.