Jeremić: Bilo je turbulencija u SZS i napada, ali nismo uzvratili uvrede

Ostavite komentar


    1. Super, to znači da ćete odsad biti sami i srećni i neće biti opozicije da vas ometa u vašem Zlatnom dobu.
      Da li bismo zbog toga mogi očekivati manje manje vas botova i idiota na ovom portalu?

    1. Još nije shvatio da je njegovo vreme prošlo i da je izgubio svaki legitimitet kod građana bez obzira na svoje „starleta“ ponašanje?

      1. Definišite reč „legitimitet“, molim Vas. I objasnite mi zašto je Vuk Jeremić to izgubio, molim Vas.

        1. Hah, pa ocigleno radio za zapad i protiv Srbije. Da li ste vi stvarno to sve zaboravili?

          1. Kad i kako je radio za zapad?? Bas da cujem tvoje nestrucno misljenje.. Nego, a ne cini se malo da sns radi za zapad? I njen predsednik? A vi se svi pravite blesavi i to ne vidite jel?

      2. Shvatio je on to jos kako, samo se pravi lud jer pokusava da izvuce jos neki dinar.

  1. Negde se oseca raspad sistema unutar SZS, iskreno mislim da tim ljudi nije kompatibilan.

  2. Meni izgleda da svi ovi istroseni „opozicioni prvaci“ imaju samo zal za jednim, ne mogu prezaliti sto im je Vucic ukrao sou i sada on uziva ono sto su oni pripremali. Samo im on nije dobar, ovo drugo im je inace, sve u redu.

    1. Meni je interesantno da vidim kako cim se pomene neki opozicionar, da izjavu itd, eto bot centrala sns daje direktivu da se maloumni botovi aktiviraju, sa jos glupljim komentarima ccc

  3. Kao neko ko je preko grbače naroda dobio političku moć u jednom neslavnom periodu ove zemlje pa onda zaradio velike pare u sprezi sa belosvetskim kriminalcima Jeremić bi trebao da se sakrije i da se ne pojavljuje dok narod ne zaboravi koliko je upropastio Srbiju

  4. Szs prakticno ne postoji, svi izlaze na izbore, sem navodno Djilasa i Obradovica.

  5. Ovi izbori kao ni svi prosli nista ne mogu resiti. Ceo sistem parlamentarizma u Srbiji je lazan. Vucic je to prvi shvatio i sada ima ogromnu prednost.
    Koliko je on nesmenjiv,najboljre govori cinjnenica,da mu se za sva sranja koja cini gleda kroz prste na istoku i zapadu.
    Garant njegovog opstanka je dovodjene Ane Brnabic na celo srpske vlade. Sve je to kao mnogo drugih izdaja progutala Srbija,koja se nije snasla u raspadu SFRJ.
    Izbori nisu resenje , bojkot bi bio ali je nesprovodiv. Jedino ostaje,da se nadamo da ce se SNS sam od sebe urusiti i trebalo bi se spremati za taj dan.Partije koje ne budu izasle , prestace da budu finasirane iz budzeta. To ce biti prirodan kraj za vecinu,pa ce se politicka scena na kraju ukrupnjavati i sabijati. Nije lose jer sledeci izbori bi mogli da se dogode vec 2022. godine.

  6. Netreba Jeremić ništa da odgovara na napade i prozivke samo neka pusti da Obradović lepo ispriča sve planove i razmišljanja SzS i to će biti dovoljno da narod vidi kakva bi propast bila za Srbiju da takvi dođu na vlast.

  7. SzS je bure baruta koje će da eksplodira još pre izbora, ipak do izbora ima još skoro četri nedelje.

  8. Cute zato sto ne smeju da komentarisu , da ne bi i njihov prljavi ves izasao na videlo.

  9. Slika Opozicije u Srbiji se mnogo nakrivila ramovi istruleli platno izbledelo
    Da se Restaurira trebace dosta vremena
    Za mesec dana Teško
    Sami ste krivi za to

  10. Jeremić je politički maneken, bez jasne političke vizije, a naj bolji dokaz za to je što je od demokrate preko noći postao od narodnjak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.