Jeremić: Bitka za normalnu i pristojnu Srbiju

Ostavite komentar


  1. Moram da priznam da si me prevario jedini od politicara.. Mali pompusni prevarant u sustini svi ste isti u viletina sa P.R-vima sisate fondove koji Vas izdravaju. Pozoriste koje ste pripremil sa "gromadom" srpskog novinarstva Vucicevicem bljutavo jos bljutavija Olja Beckovic intelektualna karikatura za uzvikom "Seljacino" upucenom Vucicvicu. Vi ste svi jedna beda i levo i desno dovedeni od tata striceva tetaka (krenuli iz svojih ruralnih sredina nemajuci sta da izgube u otimacinu) koje su posle silovanja jednog sistema vrlo brzo se prilagodili novo nastalim situacijama. Banda korupiranih klovnova u pohodu na neprikosnovenu vlast.

  2. Najmanje zastupljen u medijima! Ne podrzavaju ga bivse demokrate kao Jankovica! Pravi covek za Srbiju, ali na zalost glup narod!

Ostavite komentar


Politika

POKS: Povući vojnike iz misije UN 10

POKS: Povući vojnike iz misije UN

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zatražio je danas od Vlade Srbije da odmah povuče pripadnike Vojske Srbije (VS) iz međunarodne vojne misije Ujedinjenih nacija (UN) u Libanu, uz obrazloženje da je toj misiji promenjen karakter i "od mirovne je pretvorena u vojnog aktera sukoba na terenu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.