Jeremić: Bojkot izbora u Srbiji definitivan, na RTS sam pozvan da glumimo normalnost

Ostavite komentar


  1. Jeremić nema ni 1%glasova? Šta vi zamišljate šta ste. Ne idete na izbore, jer niko za vas neće glasati. Kako vas nije stid da toliko lažete. Odakle ti Vuče tolike pare na računu?,. Ko te plaća da radiš protiv Srbije?

    1. A odakle ti znaš ko šta ima na računu? Od svega rečenog ti samo znaš onu radikalsku „stvani pvaćenici domaći izdajnici“

    2. Mislim da znam odakle mu pare, nešto malo dobio je od Stefanovića trgovca u penziji a nešto malo su mu donirali ovi iz Jovanice.

      1. Za starijeg Stefanovica ne znam al za ovo iz Jovanice si u pravu . Gde god je nesto mutno tu je i Vuk da nesto ustine . Ne zovu ga dzabe ljudi Ustipak !

      1. Sve kratko i ubitacno jasno. A SNS botovi kao i obično: umesto da odgovore na tvrdnje VJ, ili bar razmisle malo, mehanički recituju Pink/Informer gluposti; ponizenje koje su nedorasli da shvate, jad i beda

    3. Svaka cast Milose , svaka ti je na mestu , Al brate sad ce ovi hejteri da navale da te ( nas ) pljuju a ne shvataju da nas boli uvo za njih
      ZIVELA SRBIJA

      1. Ma tolko vas boli uvo za nas hejtere da ste došli ovde čak iz Informera da nam to kažete.

      2. Nemaštoviti botovi imaju jedno ime za botovanje, a maštoviti, a to je vrlo retko, dva.
        Da li sad počinješ treću smenu ili završavaš drugu Aleksa Srbine?

    4. Ponavljate nebuloze grupe najekstremnijih poslanika SNS, koje nemaju veze sa istinom, ili su rezultat najprljavije propagnde.
      Po svim anketama SzS je na drugom mestu, mada je najavio bojkot. Na osnovu kojih podataka znate koliko ima novca Jeremić i gde ih je zaradio?
      Zvnično nije osuđen ni za kakav kriminal, a nema nikakve optužnice protiv njega.

    5. …vidi se da pripadate establišmentu a to je po poslednjim izborima više od 50% glasačkog tela, ali zar nije i Miloševiš svojevremeno imao isto toliko!?

    1. @milose, na tvoje mentalno stanje „pink i informer“ imaju presudnu ulogu? A ovce koje pominjes za sada su pod cvrstim nadzorom, kontrolom i hipnozom sns-ovaca I ovnova?

      1. “I.T.“…a kakvo li je tek katastrofalno mentalno stanje kad su ti N1 i “Danas“ “objektivni“ mediji?Što se ovaca tiče,znamo da svake subote idete na ispašu,pa posle u torove…

        1. Isod svake casti je polemisati sa hipnotizovanim osobama? Ali nije na odmet da znas da te ovce niko silom ne trpa po autobuse i nevucara ih kao morone po Srbiji I ogradju je ih zicom da se ne pogube? Te ovce razmisljaju svojom glavom a sns-ovce zadnjicom!??

          1. Mi nemamo ovna pa nismo ovce oni imaju ovna,pa toliki mozak da im i ne treba njihov,tako da su to najnaprednije ovce na svetu.Prva klasa…

  2. Gospodin Jeremic je jednostavno i rayumljivo objasnio stavove os tanju u Srbiji izborima i slobodi ,medija odnosno RTS. Posebno je inistio RTS stavom da nije vazno da on bude na RTS nego nije bilo ni gradjana koji su i zivotno bili ugrozeni od strne predstavnika rezima. Svaka cast.

    1. Iako je perjsnica bivse vlasti covek je rekao kako jeste.Podrska g. Jeremicu iako nisam vas fan…

  3. Bravo Vuce. Pravo u centar. Potpuno si razoblicio ovu izdajnicku i mafijasku vlast. Samo bojkot koji ce biti masovan moze spreciti Vucica da proda Kosovo. Neko je Vuk a neko samo Vucic.

  4. svaka cast jedan od normalnijih nasih politicara u Srbiji,pozdrav iz Republike Srpske,da vidimo jednom kraj ovom ludilu od vlasti u Srbiji.

  5. kako sada diktator vucic i bujosevic popustise? od kada diktatori slusaju sta im neko kaze ili savetuje 🙂 a na svako nezgodno pitanje upuceno Jeremicu, on odgovara, ajmo na sledece pitanje hahahah sto kaze neko iz SNS-a, samo da ih je sto vise na RTSu, ovi njihovi postaju jos ludji i napaljeniji, a obican narod jos vice za Vucica, apstinenti jos jaci u odluci da niko ne valja…

  6. Jedan od normalnijih političara u zadnje dve decenije što je kod nas retkost. Ne bez grešaka i promašaja ali normalan čovek što je za sve ove nenormalne u vlasti a i delu opozicije nedostižno.
    Kod nas se nažalost normalnost ne ceni, više se cene lažovi i muljatori, otuda i Vučić na vlasti.

  7. Jel’ bojkot ili nije? Odlučite već jednom. Ako je definitivno ZA, iz kog razloga si pristao da gostuješ na režimskoj TV? Časnije bi bilo da si odbio. Sve to mi liči na: štrajkujem glađu, ali ako je roštilj taj dan – neću. Bojkot je sve ili ništa, a ovo što vi radite su pregovori i „tvrđenje pazara“. Napustite Skupštinu, odrecite se mandata, napustite sve institucije u „lokalu“, jednostavno – kompletan bojkot države i svih institucija. Ovako i AV vidi da ste neozbiljni.

  8. Jeremiceva neodgovorna politika uvek se neodgovorno pokazivala.Ima svako pravo sta hoce a njihova ponuda i pravo je bojkot.

  9. E pa bila je to nemoralnost i ne(normalnost). Nije bilo zacinjeno ni resenjima ni argumentima.

  10. Jedino što je normalno u ovakvom okruženju na političkoj sceni Srbije je NE IZLAZAK na IZBORE. Zašto.
    1. Zato što ne treba davati legitimitet ovoj vlasti. Ona je korumpirana i umrežena kumovskim i poltronskim vezama. Gde svi u tom krugu zaradjuju, dele im se nagrade za što veću privrženost SNS. Od lokala pa naviše.
    2. Mediji i novine neće biti oslobodjenje za iznošenje bilo kakvog suprotnog stava od stava koji ima naš predsednik i SNS. Mediji su konzervirani i zarobljeni a time i slobodna misao u Srbiji.
    3. Ostaviti ih same da dobiju sto posto glasova i da svi vide da nešto nije u redu u SRBIJI.
    4. Lažan put ka Evropskoj uniji i evropskim vrednostima je providan, Vuku se Šešeljevski potezi kao da je on siva eminencija u vladi. Vučić je samo izvršitelj.
    Njega varaju i njegovi iz stranke i ubiru beneficije i profite radeći u timu.
    5. Niz promašaja u spoljnoj politici koji se ne otkrivaju javnosti i stvaraju iluziju napretka u toj oblasti
    6. Ne transparentnost potpisivanja ugovora i šta je sve obećano za uzvrat da Srbija vodi ovakvu politiku.
    7. Vodi se proruska politika, vodi se politika
    EU, vodi se Azijska politika, vodi se arapska politika. Sve to ne može u istoj vreći. Dezorijentisanost na svim poljima.
    8. Gradnjom puteva sa uvećanim nabavkama podilazi se narodu. Medjutim suština je u tome da se ne poštuje Ustav, da je sudstvo i milicija korumpirana. Svi imaju udela u tom kolaču. Zaduživanje Srbije treba ispitati. ZATO TREBA BITI JEDINSTVEN U BOJKOTU.
    Pozdrav.

    1. Dragi Dejane u većini si u pravu osim u jednome. Neizlazak na izbore je jedna a bojkot druga stvar. Ako je ovo prvo, to je samo jedan deo političkog života, dok sve ostalo ostaje tako kako je, dok je bojkot potpuno i neopozivo „raskidanje“ svih veza sa političkim aparatom države, uključujući i izbore. Pravi bojkot bi bio da im se Jeremić zahvalio na pozivu i odbio gostovanje.

  11. Ima jedna basna – „lisica i groždje“ . Uvek se setim te basne, kada se oglase ovi koji govore o bojkotu. Preporučujem svima da je pročitaju (ukoliko nisu čitali ) . Biće im neke stvari jasnije.

  12. Bio je na vlasti, IMAO JE PRILIKU I MOGUĆNOST da utiče na kvalitet života u Srbiji, na odnose sa zapadom, istokom, sa KiM…i šta se pamti iz tog vremena? Šiptart imaju razlog da ga vole više od nas ostalih građana Srbije jobzirom na odgovor koji je međ.narodni sud dao na NJEGOVO PITANJE. Princip „izvini za ono pre, sad sam bolji i daj m opeti šansu“ je glavni moto ovih. Na žalost ja vam manje verujem od ovih danas. A bilo ko da legalno dobije izbore, poštovaću.

    1. Legalno je da na izbore izađe 40% i da za SNS i AV glasa 51% od izašlih. Jednopartijska skupština.

  13. Bojkot izbora je ne ucestvovanje na izborima. Ne ucestvovanje na izborima je ne ucestvovanje u borbi za vlast. Pa se onda pitam: koji je to nacin kojim opozicija hoce da dodje na vlast ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.