Jeremić: Bojkot izbora znači promenu vlasti u dogledno vreme

Ostavite komentar


  1. И шта онда? Прворођени ће наставити да влада без легитимитета.

  2. Samo vi bojkotujte,ali posle nemoj da šetate opet ulicama.Ako bi vi bojkotovali izbore,izlaznost bi bila manja za samo 10%,možda i manje,ali ako bi SNS,SRS,SPS,bojkotovali izbore onda bi izlaznost bila 85-90%,i šta ćete onda?Da vladate sa 4% od 10% izašlih?E,pa Jeremiću neće da može tako.Možda kod Patrika može da prodje 10%,ali na izaorima ne.

  3. Pa,ono,jeste u pravu ste…manje je poniženje bojkotovati izbore,nego vas 10 da dobije 8% na izborima.Da za neku kombinaciju trange-frange dobijete 8%,to bi za vas bilo prihvatljivo,ali na izborima…pa,tek bi tad upali u bedak.

  4. Ne mogu da verujem da SZS ne shvata da biračko telo koje ume da misli ima takvu percepciju da svi koji su bili na vlasti i koji su zloupotrebljavaju ili dozvoljavam zloupotrebr javnih resursa ne mogu doneti promene. DJB i Dveri su jedina čista opozicija. Kad SZS i svi „opozicioni prvaci prihvate sve principe DJB. onda im se može verovati da prihvataju i svoju odgovornost a i procesuiranje svih nedela koja su činili dok su bili na vlasti. E tek posle toga SNS bandu u kazamate.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.