Jeremić: Bojkotovati parlament, koji je najosakaćenija institucija

Ostavite komentar


  1. Bojkotovati i parlament i izbore uz redovne demonstracije na ulici. Postići konsenzus i sprovesti efikasno svrgavanje SNS pacova. Imaćemo puno posla i da očistimo Srbiju od mafije koja usko sarađuje sa pacovima.

    1. Ovde govorimo o Jeremiću čoveče, da’l si realan? Pa sa njim ne može se postići ništa.

  2. skupština je obesmišljena av,av blokadom od prošle godine. obzirom da tamo nemate priliku da pričate o zakonima ne treba ni da idete da im budete ukras. podrška za bojkot skupštine pa neka av,av kamarila objašnjava u inostranstvu zašto im je opozicija u bojkotu svega u vezi sa državom.

  3. I vi lidercici razbucane opozicije sto ste zeljni samo pisljive vlasti, i vi ste osakacena opozicija, nesposobna da pokrene narod da promeni ovu bahatu i primitivnu pljackasku vlast! Oterali ste zadnjeg pametnog medju vama…

  4. Interesantno je da je ovo stavljeno u naslov,a kada se pogleda ceo intervju,covek je samo rekao da se razmislja o bojkotu svih institucija pa i parlamenta.Za mene je utisak da je Tramp svojom izjavom na neki nacin pomogao opoziciji,a da je Taci ubacivanjem Jeremica u onaj svoj govor u Un pomogao Vucicu.Vrlo je interesantno pogledati ko je sve u izvestavanju smanjivao broj demonstanata,ko je takodje odmogao svojom podrskom demonstracijama,mnogo se tu stvari izmedju redova moze procitati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.