Jeremić: Bruno Đuran nije jedini „instaliran“ u BIA

Predsednik Narodne stranke i dalje čeka odgovore od Bratislava Gašića

Ostavite komentar


  1. da li je to ko jami i zeljko u poste srbije ili je neko iz svetskog vrha dojavio Guzijanu, posto je on bio vrhovni vodja sveta jedno vreme?

    1. Ma ne. Prodao je donatora i zaštićeni svedok je u Americi. Boji se da ovde neko ne pokrene krivični postupak. Trgovina uticajem, mito, špijunaža…

  2. Jeremicu Vuce budi sretan sto te prate, jer da te ne prate nebi bio nizasta i smatrali bi te totalno bezopasnom porsonom. Ovako barem od tebe zaziru i gledaju sta radis. Koliko je u ovoj drzavi ljudi koji nisu praceni i nisu potencijalno ….

  3. Zasto bi direktor BIA-e bio duzan da odgovara Jeremicu, ko je on…? Puna podrska predsedniku Vucicu…

    1. Vidi, vidi botova ala su se uprpili.. Sto bi rekao Matija: „U debelom prknu, strag se koti“

  4. Bruno Djuran je verovatno vojni bezbednjak, bio je sa mojim ćaletom u 63. padobranskoj, a i završio je vojnu akademiju. Klasičan „biznismen“ (kriminalac) iznikao iz korumpiranih bezbednosnih službi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.