Jeremić će tužiti Vučića

Ostavite komentar


  1. I treba da ga tuži! Onaj čovek je stvarno umislio da je gospodar Srbije. Takvo bahato, bezobrazno, nevaspitano ponašanje nije viđeno političkoj sceni ove zemlje..

  2. I treba da ga tuzi.Dokle vise to bestijalno obrusavanje na svkoga ko malo digne glavu izvan ove zabokrecine.

  3. Zasto bi V.Jeremic tuzio Vucica kada je on u tkz patriotizmu slican njemu.Ubistva gardista su se desila kada je Jeremicev raniji DS bio na vrhuncu slave…..itd.itd .??

  4. Pretvorili smo se u društvo kukavica. Oni koji predstavljaju sudsku vlast ne smeju da se zemere „vrhovnom vođi“, kao ni u čitavom nizu institucija. Profesionalne su zamenili poslušni, a tamo gde su profesionalni postali poslušni, ta pojava se naziva intelektualna prostitucija. Zato i sumnjam da će ova tužba uspešno proći u našem pravosuđu. Premda, treba tužiti! Dok postoji nada u institucijalni poredak nismo pali u potpunu anarhiju.

    1. Naravno da neće proći u Vućićevom sudstvu ali će zato proći u Strazburu i odštetu će platiti gradjani Srbije, a ne tiranin. Inače, i podatak koliko je tužbi protiv Srbije u Strazburu dovoljno govori o kakva je Srbija zemlja.

  5. Мислим да Напредна странка једина, додуше споро, иде напред, и то заслужено. По мом мишљењу она, Тадићева СДС и Ђилас трба да буду окосница грађанске опозиције а Двери, ДСС и Стаматовићева странка окосница патриотске опозиционе Србије.

  6. Izgleda da su sendvicari dobili partijski zadatak da lupaju minuse na svaki komentar pri tekstu, a vezan je za kritiku vlasti…..koliko je to jadno, pa pogledajte samo komentare i broj minusa….to je toliko ocigledno, a razlog je upravo zbog same forme lista i objektivnosti tekstova, a i forme samih komentara…jeee, kako su namazani i kako deluju……zapanjujuce, koliko je to bedno, nasta smo spali……Bas fuj

    1. Postoji jedan odličan antibot protiv otrova koji botovi/skotovi prosipaju po portalima, ali niko neće da ga primeni, pogotovo mediji iz Vučićeve propagandne galaksije. Apelujem da list Danas prvi ukine ocenjivanje komentara sa za i protiv. Mnogi botovi će izgubiti posao, bar oni koji su ”radili” za Danas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.