Jeremić: Čvrst stav o statusu Kosova preduslov za normalizaciju životnih prilika

Ostavite komentar


  1. Jeremicu ko si ti da fakes Kosovo siptarima .Ti ni si
    normalan samo cepate Serbiju .Nigde u svetu se neradi kao sto vi beogradu u skupstini radite.U svetu mozes 20000 hektare zemlje ali nemozes pravis svoju drzavu to je tako u englo saksonskoj zemlji a vi komunidticka deca dajete siptarima probudite se jednom Ako ne bicete robovi.

    1. Upravo bas tako. Drezden 1928 sednica KPJ u izgnanstvu moraju sve ispostovati do tacke.

    2. Da li si uopste citao tekst ili se pravis lud? Jeremic kaze nema priznanja otimacine ali svako cita ono sto mu se pricinjava.

  2. Ovaj sanja
    Posle 21 godine samostalnog zivota Albanci nikad nece pristati na neki drugi kompromis, a zasto bih? njih nista ne veze za Srbiju
    Braca Harvati,Makedonci,i Crnogorci koji su zaista blizanci Srbije zive samostalno u svojim Drzavama zasto ne bi albanci
    Kako mislis da ih nateras na neki drugi kompromis da razmenis teritorije?ili mislis primitivno upotrebiti silu
    Sila i tvtdoglavost su gorka strana istorije koja vodi katastrofi
    Ne mozes unistiti Albance da bi udovoljio pojedincima u Srbiji to je Utopija to he odavno probao Milosevic
    Svaki sukob na balkanu odvesce Srbiju u vecu katastrofu i mozda i postojanje drzave
    UN nije vazan ekonomski ako prvo ne otvaras puteve EU jer nema ekonomije i buducnosti ako se ptotivis i svadjas sa svjetom
    Lako je pricati uzmi vlast u ruke pa cemo videti kako ces se ti ponasati
    Ako nisi open minded i misliti Evropski i Demokratski svet te nece
    Gubis prijatelje gubis sve a ne voli te ni blizanac Crna Gora!!!

    1. Pa i Jevreji su bili ‘odsutni’ nekoliko hiljada godina iz svog Izraela. Kada su se najzad 1948. naoruzani vratili, morali su sve iz pocetka da otimaju od onih koji su se tu u medjuvremenu naselili!
      Danas imaju 105% podrska za svoju rasisticku-aparthejd drzavu od jedne Amerikle, a i djuture atomsku bombu, … da im se nadje.
      Takodje, pate od nekih vrlo cudnih fiks ideja o ‘izabranom narodu’ i njegovom povratku u ‘obecanu svetu zemlju’.
      A ti nam ovde drljas o ‘pravima na drzavu’ nekakvog poludivljeg ilirskog plemena koje se naseljava na srpsku teritoriju od 1946te (zadnja statistika Kraljevine Jugoslavije iz 1939 ih je izbrojala 240 000) i koga danas nema vise od 900 000 (americke statistike) na celoj teritoriji Kosova, sa velikim padom od 1990., .kada ih je bilo preko 2 000 000.
      Malo dozivanje pameti bi nam prijalo, … a i gledanja svog posla, jer ocigledno ne pripadas onima kojima solis pamet.

      1. Jevreji su bezali u Izrael zbog ANTISEMITIZMA! Posle Holokausta u kome su skoro unisteni, dozvoljeno im je da se tamo legitimno nasele. Te 1948. se nisu naoruzani vratili, i nisu otimali zemlju od onih koji su tu ziveli. Danas su, vecinom, slicni VAMA. Zar ne mislite da generacije onih koji su se rodile posle rata, o Arapima, imaju isto odvratno misljenje, kao i vi o Albancima? „A ti nam ovde drljas o ‘pravima na drzavu’ nekakvog poludivljeg ilirskog plemena koje se naseljava na srpsku teritoriju…“ Kako je to lepo, kada u drugima vidis naciste, a sebe smatras „prosvecenim“. Pa se pitam, ZASTO bi i jedan jedini Albanac sa Kosova, bez prisile, zeleo da zivi sa takvima kao sto ste VI?

      2. Znaci tvojim unucima ostavljaš da ratuju za Kosovo, vrlo bistro i hrabro. Uzgred statistički podaci su ti netacni, verovati statističkim podacima Kraljevine je apsurdno, i konačno odrednica o poludivljeg Ilirskom plemenu govori o tvom mentalnom stanju, Srbi nazalost niau ni, potomci Slovena, Sopa, Vlaha i Morlaka uz tursku mesavinu, tako da mi ne bi trebali nikome da spočitavamo etničko poreklo a pogotovo ne stepen civilizacijskog razvoja.

  3. Druže ako misliš da je Kosovo glavna tema Srba u Dijaspori, slabo si procenio. ALI….Možda se ne družim sa pravim Srbima. Mada pre mislim da ti nije dobar kompas.

  4. ODLUKA o nepriznavanju Kosova kao drzave da se donese na nacionalnom nivou i oroci na 20 godina i da se vise ovom narodu ne ispira mozak svakog dana sa temom ,,priznanje ,, ili ,,nepriznanje ,, Kosova dok istovremeno propadamo ekonomski .dosta vise ispiranja mozga sa Kosovom , Imamo realne probleme sa politickom mafijom koja 30 godina vuce narod po ekonomskoj mizeriji imamo NESMENJIVOST jedna te ista lica koja samo rotiraju po funkcijama

  5. Ovaj je skrenuo udesno, racunajuci da je tamo put za vlast. Imam osecaj da nije iskren u svojoj ideologiji.

  6. Jeremić se dodvorava nacionalistima kao što radi Vučić.Njegova ciljna grupa je da pridobije deo Vučićevih glasača ,tako da je njegova politika promašena srvar za Srbiju.Najbolje bi bilo za Srbiju da se ne bavi politikom.

Ostavite komentar


Politika

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba 10

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba

 Lako će samo ime Jagodine i asocijacija koja se na nju, jedina nažalost, povezuje, a to je ime Dragana Markovića Palme da zavede ljude koji ne žive u našem gradu, da pomisle kako je nama Jagodincima lako i lepo živeti u ovakvom okruženju, kaže za Danas Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.