Jeremić: Dani su im odbrojani

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasna ova Natasa! Glumi prvu damu,a daleko je od toga! I dokazuje da njen muzic i dalje ide samo uz njenu suknju. Treba da bude: glasajte za "Jeremicku",a ne Jeremica

  2. Ja kada vidim Natasu Jeremic, setim se Mire Markovic. I tada je jedna zena drmala jednog predsednika. Glas za Jeremica je glas za novu Miru Markovic.

  3. Vuk Jeremic je bio u vlasti Borisa Tadica. Zasto tad nije uveo Srbiju u savremene tokovo.

  4. Jeremic govori o svetlosti pozornice i neprepoznavanju gneva? Pa on i Tadic su oterali kuci nas 800 hiljada i jos uvek kiptimo od gneva. A ovako u paru jos je i gore. Mira Markovic je bar imala JUL. Mi smo siromasni, ponizeni, izdani (od lazne gradjanske Srbije) i umorni. Nismo blesavi. Zao mi je sto ovih dana Danas totalno gubi legitimitet. Sta je Jeremiceva politika donela DS-u donece i Danas-u. Mi ipak nismo Vucicevi glasaci, kako god nas vi tretirali.

  5. Sta vam smeta botovi pametna i obrazovana zena, gde je zena vasem vodji? Da nije malo na drugu stranu? Idite na vase vesti nemojte da smarate ovde. I molim da objave komentar vec 5 mi niste objavili.

  6. Jeremicu imao si svoju priliku, nisi je iskoristio za dobro naroda, vec vlastito. Srbija te ne zeli vise na politickoj sceni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.