Jeremić: Đilas bez uvijanja da se izjasni o jedinstvenom nastupu opozicije sa dva pregovarača

Ostavite komentar


  1. A sta hoce Sundjer Bob tu? Da ne vidi sebe mozda kao nekog novog lidera?

    1. Mene zanima zbog čega sad Jeremić, Obradović, Boža Prelević napadaju Đilasa? I to baš kad se Marinka aktivirala!
      Jel ono Jeremić bio protivkandidat Saši Jankoviću?
      Ili ja pogrešno povezujem neke ljude….

      1. Jadni smo mi Srbi sa opozicijom koja se međusobno „dogovara“ i pregovara putem medija.
        Zašto ne ustupe mesto svojim mlađim kolegama koji bi se sigurno lakše i brže dogovorili bez sujete, ega i slično.
        Ovako ispada da svi rade za „vođu“, na ovaj ili onaj način.
        Strašno je šta smo dočekali.

    2. Ovo je ubedljivo najvažnije pitanje u ovom trenutku.
      Interesantno da čak ni N1 ni nova.rs ovome ne pridaju veliki značaj.
      Čudi me da nema više komentara. Elem stvar je jasna. Formirala se grupa osvećenih ljudi koja je dovela do bojkota. Bojkot su iznedrili ti ljudi, poliitičke partije su se tome samo pridružile. Ovaj blok osvećenih je od izbora značajno narasatao, ali je narastao i otpor prema njima. setite se ko je bio protiv bojkota. Vlast, tzv opozicija koja je izašla na izbore, EU birokrate, da ne kažem spoljni faktor. Čini se da se spoljni faktor spreman za promene u Srbiji, ali da je rad da i dalje drži stvari pod kontrolom, tj da se u evntualnom preispitivanju ne ode predaleko. Pokazalo bi se da oni nisu samo podržavaoci ove vlasti, već da su zapravo oni pravi upravljaći, a vlast marionete, čiji interes u Srbiji nije samo Kosovo,već, klasični neokolonijalizam, sa izrabljivanjem svih resursa, jeftine radne snage i prirodnih dobara. njima treba miran prelaz koji će se ostvariti bez talasanja. Pri tome oni kupuju vreme i pokušavaju da produže vreme ove vlasti jer znaju da će čak i sa nekom budućom, njihovom vlašću, nikada više neće imati ovakav sveukupni profit. Zato im je potrebna opozicija, koja pristaje na kompromise, a i koju mogu držati u šaci.
      To je svaka ona opozicija koja prihvata parolu, izbori nemaju alternativu, umesto realnosti, da SLOBODA nema alternativu. Sumnjalo se odavno da će na bojkot blok biti izvršen pritisak. A Djilas je tu zbog minulog rada najslabija karika. Sudbina Srbija ostaje i dalje jedino tamo gde je i realno, bez obzira na sve vrste propagandi sa svih strana. U rukama slobodnih, hrabrih grđana. Oni su preko svoje Skupštine raspisali zapravo javni tender, za izvršioca oslobađanja Srbije. A oni koji potcenjuju ovaj tender, i njegove autore, neka se samo podsete poruka bojkota.

  2. Za opoziciju je katastrofa sto je taoc dva coveka koji imaju sukob jos dok su bili u istoj stranci. Ovo sto radi Jeremic je necuveno. Sada mu smeta i Zelenovic i Psg jer oni nisu dovoljno opozicija kao sto je to Bgom dana Narodna stranka, koja je uradila sve u korist vlasti. Sa druge strane DJilas je takodje vrlo stetan, zapravo on se sa Jeremic nadgornjava ko ce imati vodjstvo nad opozicijom , a to je uzas bilo sta od toga. Opozicija ne treba vodjstvo, a jos manje njih dvojica. Jeremic je los politicar, a DJilas nije uopste politicar i tu su gde su iskljucivo zbog finansijskog dometa, a treca stanka opozicije ima ideologiju, koja je takva da su jadni oni i mi sa njima. Da ne pricamo da neko jos smatra DJB opozicijom ili se Velja Ilic zove na sastranak ili Jovanovic koji hoce da se kandiduje . To je u znacjanom delu odgovornost javnih licnosti opozicionog opredeljenja kao i gradjana. Da mi kao opozicija 9 godina ne mozemo da se sastavimo u bilo sta reprezentativno je tragicno.

  3. Ovaj Vuk govori jezikom Vučića. Pomalo vređa, pomalo omalovažava i tako u krug.

    1. Sustina je da je dovoljno samo 3 plafon 4 pregovaraca iz cele bojkot opozicije!
      1 iz SSP,1 iz DS,1 iz Sapca(jako opoz.krilo nekada) i 1 Skupstine slob.Srbije(a iz DS moze da bude predlozeni Prof.dr.Bojan Pajtic kao vec vrsni poznavalac rezima i njihovih zamki.
      Dakle,tim od 4 vrsnih politicara opozicije ce resiti stvar ovog pol.haosa oko izbora!
      Sa druge strane,clanovi „fake “opozicije ne treba da zanimaju pravu bojkot opoziciju!
      Vrlo jednostavno resenje za sve,a posle pregovora manje stranke ili pokreti ce odluciti kome da se prikljuce.Sta nije jasnooo?

  4. Jeremija, jesi li vratio onih „milion za Miladina“ sto ste platili onomad narodnim novcem za mladog kriminalca sa vezama u UDBI? Tako je bilo onda, a sada nam predlazes Kostunicinog Samardzica koji je isto postavljen od strane „sluzbe“. Pa, koliko vas ima „sluzbinih ljudi“ medju opozicijom?

    1. Vuk Jeremija, bivsi predesdnik sveta- pa veliko nista osim nekoliko pecenih prasada u NY za koje je narod platio..
      Jeremijo, odi uzgajaj krastavce pa ih kasnije ukiseli – veca korist za Srbiju!

  5. Djilas kada bi se povukao iz politike Vučko bi pao sa vlasti…

    1. Osnovni problem „naše opozicije“ je što je to „opozicija demokratske stranke“ jer su se podelili iz DS na „156 novih stranaka“ lai niko ko je glasao od obrazovanih sa minimumom inteligencije neće više glasati ni za DS a kamoli za „derivate“ Tadića Jeremiće Đjilasa Đivkovića Zelenovića Veselinovića (mnogo ih je za nabranajne)
      zato i pokušavaju primitivnim pamfletima sa izmišljanjem brojki da privuku glasačke primitivce Vučića.
      Naravno Jeremić ima maniju veličine jer kako su „abdicirali“ „Beli“ i Janković Jeremić je sad „drugi po rejtingu iza Vučića“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.