Jeremić: Đilas i ja smo odgovorni ljudi, nećemo izneveriti građane

Ostavite komentar


  1. Aleksić je dobar izbor, može da privuče mlađe glasače koji najčešće ni ne glasaju.

  2. Slazem sa sa Jeremicem. Aleksic-Tepic su izvanredan tandem koji sa podrskom Djilasa i Jeremica iz pozadine ima sanse za uspeh. Dodati i Savu sa svojima Kreni-pokreni u ekipu. Posle je lako deliti kolac, samo da se Srbija resi ovih koji saradjuju sa kriminalcima.

  3. O tome da li ste dobri ili ne, narod će odlučiti. Podržaće onog koji će biti najsposobniji da vlada Srbijom, da je čini još boljom i razvijenijom nego što je sada, onog koji je spreman da sasluša probleme građana i usliši ih…

  4. Kuku samo da narod ne glasa ove lazove i prodane duse koje rade u korist stranog faktora Amerike Nemacke i Britanije.Ako oni pobede Srbija ce se raspasti i nestati prvo Kosovo a onda i RS.Ode li Vucic i Dodik sa vlasti Srpski narod je gotov sledi kriza i anarhija.Zato pamet u glavu .

  5. Narode pamet u glavu,bez Vucica nema Srbije. Ovi lazovi sa motkama i motornim testerama neka idu u Albaniju ako hoce.

  6. Vi da ste časni i odgovorni nestali bi iz politike,jer pored vas takvih druga strana istog štapa nema promil šanse da izgubi izbore još nekoliko mandata.

  7. Nisam ništa smješnije čuo od kako je Tito umro ,čuj odgovorni a još više čuj ljudi ,vi ste sve samo ,,to, niste ,dno dna ,pa vi ste nas već , jahali,ako Bog da nikad više !!!!!Ni ovi što nas sad jašu ,ali ni ,,vi,, !!!!!

  8. Ista, nećete izneveriti građane Srbije.
    Ne i po drugi put, imali ste šansu a rezultate znamo svi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.