Jeremić: Đilas se Vučiću stavio na raspolaganje

Ostavite komentar


  1. Тако је , сви су сада сазнали да је ђилас бранио свој новац и статус лажног лидера . Браво за Народну странку и Вука.

  2. Ne mogu da verujem da svoju nesposobnosti nejedinstvo pravdaju time da ih Vučić deli.

  3. Na sledeće izbore idi sam,da vidimo gde si ! A ti,kad si glasao za budžet u Skupštini,to nikom ništa …bedno.

  4. Vuk je u pravu.Djilas misli ako ima novca i bahatosti na pretek da je lider.

  5. Ne treba nasoj opoziciji ni Vucic ni tajkunski mediji, dovoljno je sto ima Vuka Jeremica. Nema veze sto ne zna da ujedini, odlicno razjedinjuje, a najgore je sto sludjuje ionako sludjen narod.

  6. Човече проћи ће ти живот,уживај у животу,пусти Вучића и глупости

  7. Kompletno „žuto“ rukovodstvo, Tadić,Jeremić,Đilas i ..od prošlih izbora (pre 4 god.), su bili totalno pasivni i čekali sadašnje ,kako bi zahvaljujući Marinki Tepić, Aleksiću , Ćuti i …,koji su za protekli navedeni period između izbora uz mnogo angažovanja i truda bili za razliku od njih i hiper-aktivni, iz misije rupe,hteli ponovo na vlast! Ovaj režim će smeniti jedino iskreni i pošteni ljudi, kojima je zaista stalo do naroda, pravde i države! Vučića odavno ne podržavam, ali je u pravu kada kaže da ste i ono malo što je ostalo od fabrika i resursa rasturili i opljačkali! Takvi nam ponovo ne trebaju!

  8. Sramota za nekoga ko je bio u DS u da na ovaj nacin pokazuje svoje ne demokratske stavove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.