Jeremić: Dobiću tužbu protiv Vučića, osim ako se ne ustanovi da je neuračunljiv

Ostavite komentar


  1. Sa tom diskusiom posle sastanka u UN Dacic je pokazo obraz Srbije pa i svoje seljacko ponasanje.
    Blago Srpskome narodu sto ga ima!

    1. Sokol Sokoli:Pa da nije trebao da aplaudira onoj šiptarskoj zlobnici.

  2. Na sastanku održanom 12.06.2019. u Bajnoj Bašti, na kojem su prisustvovai predstavnici 7 opština, potpisnica sporazuma Sliva reke Drine, većinom prisutnih je izglasan zajednički logo sa kojim će se predstavljati. Zatim, je dogovarano oko detalja projekta za koji će se aplicirati. Krajnji rok za predaju predloga projekta je 26.jun, a ukoliko projekat bude prošao, svaka opština će dobiti laptop, štamapač i GPS uređaj sa kojim će se meriti i slikati stanje na terenu. Takođe, u okviru projekta biće napravljena i platforma na kokoj će koordinatori projekta redovno ažurirati i unositi podatke.Trajanje projekta je od jula do oktobra.
    Takođe, diskutovano je o pitanju formiranja Međuopštinske saradnje koja će biti formirana ili kao koordinaciono telo ili javno preduzeće, sa mogućnošću zapošljavanja novih stručnih saradnika iz oblasti vanrednih situacija.
    Učesnici sastanka su se dogovorili da pokrenu zajedničku inicijativu kako bi Plan i Procena za vanredne situacije, koje radi plaćena agencija ne važi samo za Opštinu, već sve ustanove čiji je osnivač opština, kako bi se izbegli dodatni veći troškovi.
    Predloženo je da sledeći sastanak bude održan u Novoj Varoši.

    1. Dobićeš tužbu ko što si dobio i izbore, Jeremić mi je dno dna u političkoj sceni Srbije

  3. Bilo kako bilo, ceka nas opet neki „zlatni decko“, dete srpskih sluzbi. Hoce li se u ovoj napacenoj zemlji pojaviti neki mojsije, neko skolovan, ispunjen u yivotu, intelektualac pravi, sa malo doze patriotizma. Cini se da kao da neko to ne dozvoljava, koji je iznad nasih politicara, uvek tu, dekadom unazad.

  4. Postoji samo jedan, ali veliki problem: kako ludaku dokazati da je lud kad on smatra da je najpametniji?

      1. Zašto je , ‘leba ti Jeremić neuračunljiv što je tužio nekoga za uvredu ? Predsednik države upotrbljava rečnik koji ne upotrebljavaju ni moje kolege čobani .Ne znam da li pamtiš druga Tita . I on je bio predsednik . I nikad nisam čuo da je i jednog građanina Jugoslavije nazvao lopovom . Kod njega su lopovi automatski završavali u zatvoru . A ovaj , sve redom naziva lopovima , a ne zatvara ni jednog .

  5. Jeremic je izgubio svoje pozicije u UN, ali nije izgubio novce koje je sticao, pa bi bilo dobro da objasni na koji nacin ih je stekao .

    1. Predlazem da ga, ako imate osnova za sumnju, tuzite za, npr. nezakonito sticanje imovine, pa ce na sudu morati, ako sud tako kaze, da objasni to za sta ga sumnjicite. Ne znam samo ko ste vi da coveka koji je bio na poziciji predsedavajuceg Saveta bezbednosti UN prozivate za bilo sta? Ceda Botic?

    2. Pa,moraće onda da objasni i dokumentuje sve.Šta je radio za Patrika Hoa,zašto mu je katarska ambasada uplćivala tolike pare…ali,onda će Jeremić tražiti da sudjenje ne bude javno,i da je “politički progonjen“.

  6. Уколико се Вучић заиста не позива на имунитет Вук Јеремић треба суду да приложи допис Александра Мартиновића (шеф посланичке групе СНС у Скупштини) којим он у име Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања , а у вези са једним другим случајем између осталог информише Први основни суд и следеће; „У случају да се народни посланик није позвао на имунитет, против њега може да се води кривични или други поступак…“ и да тражи изузеће поступајућег судије и његову (њену) одговорност због кршења закона и опструкције суђења, јер председник Републике ужива имунитет као и народни посланици и за његов имунитет важе апсолутно исти закони и правила.

  7. Sanja Agatonović jeste unapređena. Ide u Apelacioni što potvrđuje navode Jeremića. Veoma pouzdan izvor.

    1. Verujem da je tako, inace sta se drugo ocekuje od bagru neopevanu? A ta moralna sudinica je sigurno lik koji ce da potisne sudiju Majica, jer se covek ne uklapa u moralno potonulo pravosudje?

  8. I Miloševića je na sudu, po privatnoj tužbi jednog odbornika iz Šapca 2000.god, zastupao sudija… sudija je uznapredovao, a posle toga je dovodjen u vezu sa kriminalnim grupama.

  9. Vuciceva izjava skidanje imuniteta i Izazak na Sudjenje ipak je on zvanicni predsednik ma sta mislio Jeremic mora skupstina da skine imunitet Jeremiceva beseda o nedolasku AV i strahu da se suoci sa njim tek ce da oseti na svojoj kozi kad bude vreme zakazivanja sudjenja i oci u oci sa AV

  10. Stvar je u tome sto se Jeremic sam upecao u lazi da je radio za veliku kompaniju sto nije bio slucaj.

  11. Tužbu možete da pište kome god hoćete ali da odgovarate za lopovluk morate. Vi ste veleizdajnik.Tužbu nećete dobiti, jer ste vi bili ti koji ste nauračunljivo alavi za novac.

  12. Iznenadili su me komentari. Očigledno nisam u toku. Imaju li SNS botovi na ovoj internet strani veće honorare? Ipak nisu u svom okruženju, bilo bi pošteno…

  13. Jeremić nema gram mozga ako misli da može da dobije Vučića. Posle ovoga mogu da kažem da je Jeremić spreman za Lazu.

  14. Naravno da će se Vučić odazvati pozivu Suda nije on Jeremić, baš da vidimo kakav to „ugled“ ima Vuk Jeremić, mislim, narod već zna ali da Vuk još jednom čuje…..

  15. Većeg dokaza da si lažov i lopov nema od sećanja ljudi! A ako već govorimo o stvarnim dokazima, podsetimo se samo da je u toku tvog obavljanja funkcije ministra inostranih poslova Srbije ustanovljeno da si učestvovao u milionskim proneverama državne imovine i tajnim ugovorima sa američkim lobističkim firmama. Sve to je dokumentovano, tako da nema razloga da te se neko plaši. Može samo da te žali!

  16. Ovo je sve deo Jeremićeve prljave kampanje, naravno da neće dobiti spor jer prvo treba da dokaže da je neistina ono što je predsednik rekao, a to će biti malo teže. U ovoj zemlji se sve brzo zaboravlja pa će se tako zaboraviti i ova farsa koja mu trenutno pomaže u skupljanju bednih političkih poenčića.

Ostavite komentar


Politika

Kurti u Briselu tražio ukidanje mera protiv Kosova 8

Kurti u Briselu tražio ukidanje mera protiv Kosova

Kosovski premijer Aljbin Kurti tražio je danas u Briselu, gde je prisustvovao radnom ručku na poziv predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, da restriktivne mere protiv Kosova, koje je nazvao nepravednim, budu povučene.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.