Jeremić: Glas za Narodnu stranku je siguran izbor da Srbija sačuva Kosovo i Metohiju

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno kako to da su „nacionalne“ stranke tako izrazito protiv rudarstva u Srbiji, a sa druge strane glasno zagovaraju razvoj domaće privrede? Suština razvoja sopstvene privrede oduvek leži u snazi sopstvene sirovinske baze bez koje je jako teško stvoriti održivu autonomnu privredu, te bi ubrzan razvoj rudarstva u Srbiji bio neizostavan korak u takvoj nameri.

  2. @Vladdimir 08. decembra 2023. u 23.12
    Koju to sopstvenu sirovinsku bazu imaju Japan, Tajvan, Nemačka itd. ?
    I koje je to „naše“ rudarstvo u Boru i Majdanpeku ?

  3. Нисам неки присталица и фан господина Јеремића и Народне странке али слажем се са њим да је дошло до шире коалиције десних странака са ванстраначким интелектуалцима попут Ломпара и Ковића да би они освојили велики број гласова и уздрмали СНС овако ја видим да ће Народна странка Вука Јеремића морати добро да се озноји за изборни цензус од 3 %, ДСС Покс и двери заветници пролазе цензус без проблема.

  4. Jeremicu,prvo moras da sacuvas Srbiju,jer ako ne sacuvas Srbiju,nece biti koga da brine o Srbima van Srbije.

  5. Voleo bih da mi nekog od ovih „desnicara“ objasni kako ce naterati albance sa Kosova I Metohije, sada kada su zaokruzili svoju drzavu posto I’m je AV dao sve sto cini drzavu, da sve vrate I ponovo postanu deo Srbija?

  6. “GLAS ZA NARODNU STRANKU JE SIGURAN IZBOR DA SACUVA KM” da i onda kao devedesetih god. Kad smo se inatiti sa najmocnijima,narod da radi za 20-30€,da juri litar benzina po ulici,da juri bonove za hleb,da juri,Dafinu i Jezdu……..itd,itd,a ti u svili i kadifi uzivas.

  7. „Čuvajući Kosovo! izgubili smo Srbiju.
    Kome nije jasno neka pogleda oko sebe i seti se nekadašnje Srbije ili neka pita nekog starijeg, ali normalnog.

  8. Jeremić: Glas za Narodnu stranku je siguran izbor da Srbija sačuva Kosovo i Metohiju

    Da je Vuk Jeremić pravi patriota kome je stalo do toga da Srbija sačuva Kosovo i Metohiju on se nebi ni kandidovao na ovim izborima nego bi „svo to svoje znanje“ stavio na raspolaganje onima koji su na vlasti i „odao im tajnu“ kako da Srbija sačuva Kosovo i Metohiju a da tom prilikom ne trpi nikakve posledice !
    Sta god ja lično mislio o Vučicu ipak moram priznati da ne verujem da on „svesno ne zeli sačuvati Kosovo i Metohiju“, moguce je da „nema toliko znanja kao Vuk Jeremić“ kako bi to bilo moguce ostvariti a da Srbija tom prilikom „ne pretrpi nikakvu stetu“ i iz tog razloga ne razumem ponasanje Vuka Jeremića koji umesto da „svojim savetima pripomogne“ Srbiji da jednom sačuva Kosovo i Metohiju, on te „svoje ideje skriva“ i prakticno „ucenjuje drzavu“ time sto ce „obelodaniti na koji nacin ce sačuvati Kosovo i Metohiju“ TEK posle ako ga „gradjani svojim glasom poguraju na neku funkciju“ u protivnom „nece ni prstom mrdnuti“ da spreci gresku koju ova vlast „usled nedostatka znanja“ moze trajno napraviti !
    Ja na primer kada bih znao kako Srbija moze da sačuva Kosovo i Metohiju a da tom prilikom ne pretrpi nikakve posledice ja bih to „bez razmisljanja odao vlastima Srbije“ i nebih trazio nikakvu nagradu za to, jednostavno bih to smatrao „svojom gradjanskom obavezom“ !
    Pitao bih se „sta ja mogu da uradim za Srbiju a ne sta Srbija moze da uradi za mene“ !

  9. Не улазим у страначка размишљања Јеремића, до сада сам га сматрао веома успешним и паметним политичаром. Што се мене тиче ја сам победник на изборима, живим далеко од вас тамо на Балкану, жао ми је да то тако отворено напишем. Али Јеремић овде прави велику грешку, Србија нема више у свом саставу покрајину коју смо звали Косово и Метохија, радио је за УН, то добро зна и не би требао да буди духове којима је Србија ионако пребогата. “ Косово “ је од 2008 године самостална и независна држава, резолуција СБ УН 244 је постала неважећа и више није могуће се призивати на њу, и то сигурно зна. Јадна Србија.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.