Jeremić: Ideja o Evropi bez granica žestoko uzdrmana, malo je međunarodne solidarnosti

Ostavite komentar


  1. Odnosi unutar EU nisu na zavidnom nivou…u ovo tesko vreme pravu solidarnost i pomoc pruzili su Rusija I Kina..i pored svojih problema mnogim drzavama su pomogli..ukljucujuci i nas..

    1. srbija ce naravno ceniti svaki vid podrske i pomoci koji primamo u ovim momentima

    2. Prosto sam zapanjen izjavom Jeremića kome inače ništa ne valja ako dolazi iz Rusije, a sve je super kada dolazi sa zapada. Sada kad vidi šta je Rusija poslala u 11 teretnih aviona i da du već prvi dan od dolaska krenuli u ogroman i težak rad protiv ove pošasti, sada promeniopploču, to to mu ne smeta, dobrodošli su. A gde su ti tvoji iz Evrope, kad će Srbija da vidi 11 teretnih aviona da šalje Evropa, punih opreme i specialista?

    3. Tako je. Zato veliko hvala Rusiji i Kini sto su uz Srbiju u ovim teskim trenutcima. A EU nije pokazala solidarnost ni za svoje clanice.

  2. Imali smo prilike da vidimo da EU je prešla preko svega i dugo nije poslala pomoć svojoj članivi Italiji, gde je smrtnost građana zapanjujuća.

  3. I u ovako teškim vremenima, mnoge zemlje žele da zarade na medicinskoj opremi u ovom teškom vremenu po sve nas u svetu.

  4. Ovaj virus ce oslabiti ekonomiju u Evropi, ali Srbija je pripremila dobar paket ekonomskih mera koja ce oporaviti nasu ekonomiju.

  5. Evropa bez granica je globalisticki ideal i vlazni san drugosrbijanske klike. Doduse, mene cude ova umereno desna skretanja Vuka Jeremica. Dok je on vedrio i oblacio, Srbija je zaista bila kao bez granica, jer je svako mogao da udje u nju sa necasnim namerama i da radi sa njom sta mu je volja. Da li su jeftini politicki poeni ili naknadna pamet Jeremica u pitanju, ko zna.

  6. DRUŽE JEREMIĆU, ILI SI NAJPAMETNIJI ILI SI NAJODGVORNIJA FACA TE SRPSKE I EVROPSKE STVARNOSTI,DA SE TAKO OGLAŠAVAŠ KAO DA SI VAN SVOGA SVIJETA SRPSKE ČARŠIJE.
    SVE ŠTO KAZA I NAPISA NIJE MI NEPRIHVATLJIVO TIČUĆI SE DANAŠNJIH TEHNIČKIH I TEHNOLOŠKIH ,DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOS. PA ŠTA DA TI PORUČIM ,POŠTOVANI MOZGIČU U TOM SRPSLKOM SAJMIŠTU NADMETANJA, ALI ONIH PLITKIH I KMETSKO-FEUDALINIH DAVORIJA , OSIM TVOJIH KOJE NEŠTO DOTIČU OVO STANJE ZVJEZDANIH ODNOSA U KOJIMA JE NAŠA TEHNIKA I TEHNOLOGIJA POLOŽILA MATURALE ISPITE,PA NAJAVLJUJE DRUGE DRUŠTVENO-PROIZVODNE ODNOSE, A ONI MIJENJAJU SRBIJU IZNUTRA I IZ VANA.

  7. Nazalost, korona virus ce ostaviti ogroman oziljak na drzavama evropske zajednice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.