Jeremić: Ima razloga za optimizam

Ostavite komentar


  1. Jedan obrazovan, kulturan, sjajna čovek. Svetski! Ali, DS-u nije trebao? Šutnuli su ga "k““o poslednji dronjak".

  2. "Jeremić: Ima razloga za optimizam…"

    … – Pa, naravno – za TVOJ OPTIMIZAM: ko se ne bi radovao da dobije "platicu" i "penzijicu" visokog službenika OUN i bude nezavisan od socijalne penzione milostinje mile nam Otadžbine Srbije !

  3. Mnogo me interesuje "Nalazili smo se…", ko je ta MNOZINA? I ko je njemu dao pravo da se poziva na Srbiju, kada NAS nije pitao sta zelimo? Evo, ja licno smatram da bi izbor ovog malog politikanta velikih ambicija i veoma skromnog znanja (o moralu da ne govorimo), bio KATASTROFA!

Ostavite komentar


Politika

"Stepen uvažavanja Vučića najbolje opisuje marginalno mesto na otvaranju Olimpijskih igara": Sagovornici Danasa o pisanju Jutarnjeg lista da je predsednik Srbije najcenjeniji u regionu 10

„Stepen uvažavanja Vučića najbolje opisuje marginalno mesto na otvaranju Olimpijskih igara“: Sagovornici Danasa o pisanju Jutarnjeg lista da je predsednik Srbije najcenjeniji u regionu

Tvrdnjom da je Aleksandar Vučić fenomen, ne samo u regiji i u Evropi, već i u svetu, i da je teško danas naći političara koji je toliko cenjen u Briselu, Moskvi, Teheranu, Pekingu, Tirani i Ankari, a bogme i u Groznom, hrvatski Jutarnji list otvorio je pitanje koliko je predsednik Srbije zaista uvažavan u svetskim političkim krugovima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.