Jeremić: Između Beograda i Loznice se tajno gradi gasovod za potrebe kompanije Rio Tinto

Ostavite komentar


  1. Za preusmeravanje reke Drine ne znam,iskreno mnogo im je bliza reka protice u neposrednoj blizini planiranog rudnika.
    Sto se tice gasovoda postoji vec 40.godina i ide za Bosnu,prolazi bas preko mog poseda,do novog rudnika ne vise od 10.km;
    Pozdrav

  2. Dok god Jeremic misli da je njegova stranka jedina ozbiljna i najorganizovanija opozicinona stranka i da on ima neke sanse na bilo kakvim izborima, ovi na vlasti mogu da umiru od smeha i da rade sta hoce. Nikada ovde nece biti bolje, a upravo zbog sujete, narcisoidnosti, ljubomore i mnogo cega vise opozicionih lidera. Kada Jeremic bude trazio da se sastanu svi opozicini lideri, da se kolektivno dogovre i svi stanu iza jednog kandidata i neke druge mlade ljude koji ne smeju da imaju mrlju u karijeri, ove, i njima slicne, gledacemo dok ne nestanemo skroz.

  3. Idi napravi par fotki. Tehnologije na pretek, a nijedne fotke. Slikaj pa šalji. Ovako da ti poverujem …“na dođem ti“ ..nikako.

  4. Oni nece stati i Rio Tinto ce dobiti to sto zeli. Na zalost to je vec dogovoreno. Vlast ne reaguje ni na sta, njrn je cilj da Rio Tinto otvori rudnik. Pa zasto ih Evropa podrzava, izmedju ostalog i zbog tog. U ovu zemlju sadasnja vlas dovlaci samo prljavu tehnologiju. No nju vec znamo, ali mene zabrinjava cutanje naroda. Da li je ovom narodu vrana popila mozak pa nista ne razmisljaju niti reaguju. Narode zbog Rio Tinta svi moramo na ulicu.

  5. Rio Tinto je jedina šansa da dođete na vlast. Ako to ne upali čekaćete još podugo.

  6. Jeremića vise niko ne uzima zdravo za gotovo posle skandala u predsednistvu pa ni on sam. Ne razumem sto se ne sklone, doselili su ljudima, eto Nedimovic pobeze od onog „poslatog“ provokacije radi. I

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.