Jeremić: Jedna kolona jedini put za pobedu

Ostavite komentar


  1. Vučić će spojiti beogradske i republičke izbore. Zna da ima malu podršku u Beogradu.
    Jedini način da se on tu pobedi, jeste da se opozicija (DS i svi izdanci, PSG, Ne davimo Bg) ujedine, kandiduju akademika Teodorovića, unapred dogovore sekretarijate i krenu svakog dana da pokrivaju ceo Beograd – akademik sa par sekreatara na jednom delu, narednog dana sa drugim sekretarima na drugom delu, dok ostali sekretari pokrivaju ostale opštine i tamo razgovaraju sa građanima. I tako nekoliko krugova. Zajedno sa ostalim članovima stranke koji bi animirali građane. Slična taktika i za ostatak Srbije. Dakle – opozicija da podeli ministarstva i da stalno pokrivaju što veći deo Srbije.

  2. Neka mi gospodin Jeremić objasni kako misli da ujedini opozciju kada je ona toliko različita, da ne kažem da su neke stranke toliko protivne i daim se uverenja kose jadna sa drugim i suludo ih je zamišljati u nekoj koaliciji.

  3. Jedini put do pobede je da ti Jeremiću kao i Borko Stefanović, Đilas, Šapić, Tadić, Živković, Ožegović…pobedite sujetu i vratite se timu u kome ste politički ponikli i stvorili ime. Sada se ponašate kao hajduci koji se sa svojom družinom kao borite protiv autokrate Vučića, bespotrebno trošite energiju i finansijske resurse i samo zaluđujete i sebe i narod. Čedu i ostale "stare" demokrate namerno ne pominjem oni su stranu odabrali.

  4. O toj koloni čoveče govorite više od 10 godina i nema je ,pusti prazno akademsko naklapanje u koje ni sam ne veruješ.

  5. Na BEOgradskim izborima će samostalno izaći : SNS (sa Rasimom i Vukom) 25% glasova, SPS (sa Palmom) 10% glasova, BELI 10% , Šapić 10%, DSS i Dveri 5%, Šešelj 5%,… Znači za UJEDINJENU proevropsku opoziciju (BEZ : Čede, Čanka, tajkuna, kompromitovanih, primitivnih,… ) ostaje 35% , pa će morati potražiti podršku među drugima za 15%.!

  6. Gospodin Jeremić je u pravu. To je upravo ove nedelje uspelo poljskoj opziciji.

  7. Jeremići treba važno radno mesto, ali ću ipak i ovde priložiti svoj stručan komentar: Čitajući ovde, a gde drugde, tekst lidera DJB, kolege po struci, Radulovića, gde kaže da čeka Jankovića. Dok me začudilo da je Janković prihvatio saradanju sa Šutanovcem i Tadićem, čiji glasači su isti oni koji su glasali za DS koju stranku je upravo Tadić podelio! Treba da potsetim ne samo Jankovića, da je jedini čovek koji je mogao da radi bilo koji resor u Vladi koju je vodio Đinđić bio je inženjer i direktor, po pristupu tehnoktrata, a po imenu Nebojša Čović. Za razliku od ostalih koji su znali da se služe svojim biroima, komjputreima, no ne i da u njima išta imaju važno za upravljane stistemom kakav je Država. Brineme Janković da ne zna da je Tadić bio instruiran od svoga oca, a obojica od geđovanske „ideologije“ koju je propagirao Oco Ćosić. Još da ga potsetim, da nije bilo te primtivne i zaguljene ideologije, Jugoslaviju, državu koja je srpskom krvlju stvorena u Dva svetska rata, oba za Srbe genocidna, mogao i znao da spasi pametni Hrvat, elektroinžener, ne birokrata, Ante Marković, koji je u svojoj 36 godini rukovodio jedan od najvećih i najuspešnjiih proizvodnih sistema „Rade Končar“ u Zagrebu, čije mašine su imale kupljene licence od Zapadne Nemaačke. Ali mu nisu dozvolili geđovani, ne samo Milošević već i zaguljenji generali koji i sada primaju basnoslovnu penziju u odnosu na moju od 55.evra za desetodgodišne rukovođenje preduzećima i branjenje srpske časti od Srba po zanimanju, a čalnova SPS, SRS, SPO i drugih mafijaških struktura, na Kosovu. Zato sam podržao Janković, čak sam prvi put za neku stranku i članarinu platio, ali se pitam da mi to nije greška?

  8. Opet su kolone u prvom planu hahahahaha . Pa niste uspeli prosli put da se dogovorite oko koristenja wc-a a ne oko jedne kolone.

  9. Ponovice se greska kao na predsednickim izborima? Pa vi ste ti koji izlazite u vise kolona i koji snosite najevcu odgovornost

  10. Samo slušajte Jeremića i daleko ćete dogurati…. Pokazao je svoju snagu na izborima….

  11. Na izborima Vuče si pokazao kako si prošao, tak oda je ovo bacanje u praznu slamu….

  12. Jeremić samo ako ih puškom natera u jednu kolonu, ali nikada neće ići u jednu kolonu, jer im sujeta nedozvoljeva i lični nesposobnost, nemaju više šta da pokažu.Opozicija je katastrofalna, Vuk Jeremić se pokazao da nijedan strani zvaničnik sa njim ne želi da sarađuje, nijedan.

  13. U jednoj ili u više kolona opozicija će proći kao na prethodnim izborima.Stranke koje pokušavaju da se udruže su toliko lošeg uradili za građane Beograda,tako da neće zabeležiti značajan rezultat.

  14. Cujte ovog, da on zna kako se dolazi do pobed, on bi ostvario znacajniji rezultat na izborima.

  15. Mozete zamisliti koliko su ocajni i svesni svoje nemoci, kada pobedu mogu da zamisle jedino ako se svi, bas svi iz opozicije ujedine. Vucip protiv svih iz opozicije, pa ti sad vidi !!!!!

  16. Pa vec i vrapci na grani znaju da oni ne mogu da se sloze nikad, jer su pohlepni na vlast da ih to uvek razjedinjuje svi bi da se docepaju kolaca u tome je njihov problem.A i realno nemaju oni ni kandidata oko kojeg bi se dogovorili.

  17. Očigledno je da se režim najviše plaši ujedinjenja Jeremića, Obradovića i odbačenog dela DSS-a. Tu se njihovi birači lako mogu pronaći. Da citiram Boška Obradovića: Što bežite, što se ne borite! Nadam se da će antirežimski pokreti i stranke prevazići razlike, za spas Srbije.

  18. Narod je vec odlucio: Sasa Jankovic! I KRAJ PRICE!!! ..Dosta mi je lidercica demokratske orijentacije!!! U JEDNU KOLONU!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.