Jeremić: Kada EU bude zaoštrila retoriku prema srpskim vlastima, kraj će biti blizu

Ostavite komentar


  1. Zaista mi nije jasan ovakav stav Jeremića,pa EU(zbor iz 2941.)podržavate Vučića dok ispunjava njihove želje,tako je bilo i sa Miloševićem,Djindjiceve,ovim sada ,a i sa budućim,lova,lova,lova….

    1. Nije istina da zapad podrzava ili dovela na vlast radikale/naprednjake.
      Btw,sta mislis ,da zapad podrzava one kaoji u srbiji javno guraju rusku agendu,Vucic bar pokusa da krije da radi za ruse

    2. ako se ne desi da AV prizna KiM, ispašće da su ovi i ovakvi lagali sve vreme, kao i mnogi mediji, poput ovog koji čitate…

  2. Znači, Jeremić priznaje ove izbore, priznaje legitimitet Skupštine, pa sto nisi onda izasao na izbore?

  3. Znači, Jeremić priznaje ove izbore, priznaje legitimitet Skupštine, pa sto nisi onda izasao na izbore? Pazi on mirno ceka naredne izbore! Narod vise ne moze da trpi ove kriminalce, s nema ko da ga povede!

    1. Nema ko da povede narod, a malo je naroda koji bi pošao. Pogledajte rasulo u opoziciji! Pa njih niko ne treba da rastura!

  4. Kaže nije za revoluciju, a njegova desna ruka Aleksić uporno potencira da je revolucija jedini izlaz. Mislim iskreno govoreći Jeremiću više niko ne veruje, tako da ovo su samo bačeni megabajti na članak.

  5. Mozda bi Srbija mogla da pocne to svoje ‘crnogorsko cinjenje’ tako sto ce konacno da prihvati da tamo zivi jos jedan vecinski siptarski narod koji prica jezikom mnogo slicnijem Srpskom?!

  6. Izgleda da je Vuk Jeremić sanjao ovo što govori. Kako trenutno stvari stoje, još dugo ćete to morati da čekate.Vuk Jeremić priznaje ove izbore, priznaje legitimitet Skupštine, pa što nisi onda izašao na izbore
    Ne vidim nijedan jedini razlog zbog kog vlada ne bi izdržala ceo mandat.

  7. Komentarisem samo naslov jer je sve nakon naslova besmisleno za citanje.
    Dakle, kada EU zaoštri to će biti početak još jedne krize u Srbiji iz koje će se, kao i uvek, sve nastaviti po starom. Što se kraja tiče, za tako nešto smo mi potpuno nespremni u svakom smislu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.