Jeremić: Na Kopaoniku bajke o savršenom životu 1Foto: press

Prilikom posete Severnobačkom okrugu, Vuk Jeremić izjavio je da smo danas na Kopaonik biznis forumu ponovo slušali bajke o savršenom životu u Srbiji i zlatnom dobu u kome živimo.

„Danas se u Srbiji teško živi, jer je činjenica da je prosečna plata u ovoj zemlji danas manja nego što je bila pre pet godina, a troškovi života su veći. Pre pet godina zaduženje Srbije bilo je 15 milijardi evra i tada smo navodno bili na ivici bankrota, a danas je 27 milijardi evra. Ta pitanja danas nismo čuli na Kopaoniku“, rekao je Jeremić novinarima uoči tribine u Subotici.

„Danas smo čuli samo ovacije od poltrona i tajkuna. Na Kopaoniku nije postavljeno nijedno teško pitanje, a najteže pitanje za premijer ili bilo kog predstavnika vlasti je zašto se danas u Srbiji teško živi i da li je moguće učiniti nešto da se u Srbiji živi bolje“, zaključio je Jeremić.

Jeremić je pre tribine razgovarao sa Subotičanima kod gradske biblioteke i susreo se sa članicama Forumom žena nacionalnih zajednica u Subotici kojima je povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, poklonio cveće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari