Jeremić: Na korak do formiranja Saveza za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Narod se više neće upecati kao 2000te, sad ti isti nam pričaju bajke.

  2. Ko hoce nadje nacin ko ne zeli nadje izgovor tako da ovo odugovlacenje samo po sebi govori o toj (ne)formiranoj koaliciji.

  3. Sta da kazem vise na ovu temu?Mucno mi je da citam neozbiljne vesti o formiranju saveza!Napravite vec jednom taj odlucujuci korak i formirajte vec jednom taj savez i verujem da bi vam kompletan SNS cestitao na tom cudu i svi gradani Srbije!

  4. Znaci, to je taj alternativni program? Jeremic nam kao opoziciju SNS-u nudi politiku radikalskog Aleksandra Vucica i Tomislava Gubernije Nikolica? I folirantske crvene linije Borisa Tadica? I kakav je to „umeren, racionalan stav… od kojeg nema odstupanja“? Sta bi tek bilo da je neumeren i neracionalan? Jos i gore, cak i Savez za Srbiju ocekuje da sledeci put glasam protiv ovog Vucica da bih dobio nekog ko ce izigravati onog starog? Da mi je posao da napravim program „konacnog ciscenja“ mrvica opozicije radila bih tacno ovo. Eventualno, mogli biste da stavite Boska za predsednika Saveza i Kostunicu za politickog savetnika. Ako Tomislav Nikolic i Seselj bas nece.

  5. Mogu oni da formiraju i saveze i koalicije ali ce ponovo pretrpeti fijasko od strane Vucica na prvim sledecim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu 10

Brnabić : Beskrajno se radujem raspravi o litijumu

Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije na X mreži , reagujući na pisanje Nove S i optužbe opozicije da vlast beži od rasprave o KiM i ltijumu , napisala je da ona i vlast ne beže od tih tema, kao i da opozicija ponovo pokazuje svoje licemerje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.