Jeremić: Naredne godine sporazum sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Dopada mi se ova zamisao i podrzavam zakon o poreklu imovine i narocito ovo specijalni tuzioc za visoki kriminal.Ovde ce taj tuzioc ako radi po zakonu a verujem da hoce, da ima puno,puno posla.Jedan dokaz da ova vlast ne zeli da se kriminal ispita jeste i obecani zakon o poreklu imovine pa da vidimo sta poseduje Andrej Vucic,sta Vulin a i svi ostali oko njih i pre njih koji su bili!

  2. Nadam se da je u pravu, i da će Vučić potpisati taj sporazum sa Kosovom, da se to pitanje relaksira i da više ne bude ulog u manipulaciji koju sprovode nacionalisti. Ono je nezavisno od Srbije od 1999. i to sto ga ne priznajemo nanosi vecu stetu Srbiji nego Kosovu.

  3. šta reći o ovom bivšem ministu inostranih dela a ne zaplakati što se vratio u politiku..plitka demagogija "kosovobranitelja"..ekonomija-"zakon o radu je za narod a ne za investitore"..idem da povraćam

  4. Muka mi je vise id praznih prica o poreklu imovine da bi se skupili jeftini politicki poeni.
    Zato se i bezocno krade, jer se zna da im ne mozes nista.
    Evo Vucko nije uspeo Miskovica da smesti u zatvor pored sve zelje koju je imao i moci.
    Za 90% slucajeva je rok zastareo tako da okacite tu pricu macku o rep.

  5. Bolje da Srbija ODMAH potpiše sporazum sa Kosovom i da se počne ekonomski razvoj države i otvaranje novih radnih mesta u : poljoprivredi, prerađivačkoj industriji, turizmu, energetici,…

  6. A da li je AV stvarno hteo da stavi Miškovića u zatvor ili da ga pritvorom i pretnjom zatvora uceni i natera ga da finansira njega i njegovu stranku? Rezultat cele galame oko Miškovića je da je on slobodan čovek. Razmislite malo zašto je to tako. Pošto i ptice na grani znaju da je sudski sistem zavisan od AV-a potpuno je jasno zašto je Mišković prvo uhapšen i zašto je na kraju pušten.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.