Jeremić: Narod i opozicija jedinstveni u bojkotu

Ostavite komentar


  1. Jeremić navodi da je neučestvovanje na izborima jedini put koji će omogućiti pobedu opoziciji. Jeremić očigledno misli da do vlasti može da dođe i nekim drugim putem, a po meni je jedini legalan put da pobediš na izborima, tj. da te narod izabere.

    1. Vi ste ŽUTA EKIPO uvod u ovo zlo koje Srbijom vlada i PODRŠKA i inicijativa najveća, želite da ugasite Srbiju konačno nekakvim nazovimo ga Bojkotom ne birajući sadržinu svoje pljuvačke, vratite se onima koji su vas poslali da uništavate Srbiju sa ovima koji su sada na vlasti!!!
      Ima onih koji ne zaboravljaju, ne zaboravite to nikad i ne zanosite se!!!

  2. Oprostite to poturanje vaših ideja i naše nužne realnosti nema veze sa narodom. Narod je totalno razočaran u srpsku bezidejnu politiku i naš bojkot nema veze sa vašim hohštaplerajem.

  3. Jadan je voz bojkota, a u prvom vagonu se nalazimo mi koji smo odluku da bojkotujemo izbore doneli prvi, srećom smo jedini. Je.o vas voz koji vas je doneo dovde. Trebali smo šine namazati slaninom pa da se zaustavite u Mađarskoj.

  4. Jeremicu dokazaces da si se PROMENIO tek ako odlucno odbijes da primis te NEKE iz onog drugog voza.
    Ali, nazalost sumnjam da ste ti i Milos Jovanovic sada dobili zadatak da primite preletace iz ovog NAPREDNOG VOZA, koji nisu nikakvi politicari i partijci, vec klasicna mafija-crvena.
    A, u toj rokadi nista bolje nece biti, jer nama treba sistem u kome su svi ljudi obavezni na zakonito postupanje, a ne Kusturicin andergraund, gde 40.000 pripadnika ove ili one frakcije bivseg saveza komunista sledeci pomahnitalog vodju drzi narod Srbije duboko u podrumu istorije i civilizacije, da bi se ocuvao njihov svercersko-lopovski posao i prihod od toga.

  5. Ne zna se sta je za nas Srbe opasnije,politicari koji negiraju kosovsku nezavisnost i koji su istovremeno i evroskeptici,ili ujedinjenje svih Albanaca u jednu drzavu.

  6. Imam puno razumevanje i za vas i za n1,ukoliko nas gnjavite sa ovim opozicionarima koji su bili uzasna vlast,koji nece u NATO i ne daju Kosovo ukoliko imate bili kakav benefit da se opstane i prezivi u ovim teskim i smutnim vremenima kojima su doprineli i ovi danasnji ljuti borci za svoja prava.
    Prosto pitanje:idemo u provaliju i ruski zagrljaj sa Vucicem i njegovom kamarilom,a gde cemo to sa ovima.
    Ima li iko normalan na ovoj tuznoj srpskoj politickoj sceni ili smo vec davno prodani pa je ovo samo predstava za svet.

  7. Ako prođem dežurnog cenzora objasnio bih u par rečenica šta je ideja bojkota. Evo šta: da SzS glasači ne izađu na izbore i onda se saberu zajedno sa apstinentima koji nikad i ne izlaze (pametni ljudi) i onda skor bude njihovih 8% plus apstinenti 45% i to mu izađer na 53%. I tako Vučić izgubi legitimitet a oni inkasiraju još 45% plus glasova na kvarno. To je taj „genijalni“ plan. Lično mislim da ga je smislio Jeremić. Liči mi na njega po (boldrikovskoj) lukavost

    1. A ko ce genijalcu da kontroliše izborni prices, gde će napredni lopovi da unište sve apstinente glasaju i umesto njih.
      Ne lupajte više kad nemate pojma o politici i uopšte o sistemu u kome živimo.

  8. Kad čovek čita pojedine komentare stiče se utisak da je ne mogu da je nazovem opozicija nego rulja već pobedila neizlaskom na izbore. Od pobede su daleko kao ja da odem u Vatikan i zamenim papu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.