Jeremić (Narodna stranka): Izbori će biti trenutak istine

Ostavite komentar


  1. Podržavam sve rečeno,vreme je za ujedinjenje patriota i rodoljuba naše države i da se oslobodimo okova.

  2. Eto ja mislim da desnicarske stranke nisu patriotske, kao ni ova vlast. Desnici se sve zasniva na Kosovu i Metohiji. Sta je sa ostalim pitanjima, unutrasnja, spoljna politika. Ps Jeremic je bio medju liderima prozapadne politike, doziveo onaj debakl sa Medjunarodnim sudom i sada se pravi nevest.

  3. A koji je njegov plan za Kosovo, Srbija u izolaciji i bedi zbog odbijanja predloga kolovodje EU Nemačke ,a on u Njujorku u UN opet kao naš ambasador pri UN o trošku propale Srbije.

  4. @ja
    Slažem se. Ja mislim da nisu patriote oni koji nude sukob sa svetom, povratak u prošlost, sankcije….i koji su studirali, porađali se i slali decu na zapad, a ne u BRIKS, koji su sad vernici a bili komunjare, oni zbog čije politike Srbija gubi 60.000 ljudi…

  5. Patriotske stranke su one koje se zalazu za ljudska prava i slobode, za borbu protiv korupcije i kriminala, protiv enormnog bogacenja ljudi bliskih vlasti, protiv zaostalosti i primitivizma. Stranke kojima su bitni zdravstvo, obrazovanje, ekološka pitanja.
    Kosovo je bitno pitanje, ali svakako ne jedino. Treba se boriti za Kosovo diplomatskim sredstvima, uvažavajući Albance i uz podršku EU.
    Srbiji je mesto u EU i to je najvažnije pitanje.

  6. Treći dan uzastopno izjava Jeremića. Svaki put mu je jedina tema – (druga država) Kosovo. Onda se setim da je neko napisao da je „Jeremić od salonskog političara postao klozetski političar“.

  7. Ko si bre ti covece…upropastio si stranku I rasterao ono sto je valjalo…mozes da se bavis drugim poslom… ciao

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.