Jeremić: Narodna stranka neće menjati stavove posle izbora i neće imati preletače

Ostavite komentar


  1. Kancerogena zapadna propaganda i njihove sluge u Srbiji od ovog svetskog, a Srbiji odanog politicara napravili su vrecu za udaranje i ismevanje. na stetu cestitog naroda.

  2. Politicka stranka u Srbiji koja nema, bar 500 000 clanova, nemoze ni biti, a prirodno se to i uvidja, stranka, nego strankica koja nikada za nikada nece imati odjek u jednoj Politici. Cemu onda postojanje tako neceka. Srbija u odnosu na broj stanovnika NESME imati vise od 3 – 5 pol. stranaka! Pa zar iole PAMETNOM vise ovo nije jasno. Pa o kakvim strankama se radi koje vode: Seselj, M Jovanovic, Tadic, neke kao: Konzervativna str, Zdrava Srbija, Demokratska str, Bolja Srbija i da ne trosim vise reci u beznacaj. Gde tu ima i opozicijae, ma ni O od opozicije. Sve ovo skupa sa SNS i njenom vodecom inteligencijom danas je VELIKA, VELIKA O – NULA ! Kada ce Narod u pamet i koliko izdrzavaju neobrazovanost i nesposobnost, njihova „trpeza“ ce svakodnevno osecati ali i iznemoglosti dolazi kraj. Samo Naro bira svoju srecu, a u Srbiji malo Narod, vise kriminal, Laz i podvala !

  3. Svaka cast Vuce. Otklon od proevropske opozicije i tzv. udbaske desnice. Srbija konacno ima pravu stranku desnog centra. Nema surovanja sa SNS jer kad ste bili u vlasti na KiM imali smo nase institucije a Briselskim sporazumom nemamo. Zato Kurti svaki dan terorise nas narod. NE NATO, NE ULTIMATUMIMA svake vrste, NE EU vec Evropski ekononski prostor, saradnja sa Rusijom, Kinom i ostalim prijateljskim drzavama. SRECNO !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.