Jeremić: Narodu je dosta priče o političarima

Ostavite komentar


  1. Tačno 100%! A šta je gospodin Jeremić? Književnik?
    Svi vi zajedno pod ruku i u „penziju“, a na političku scenu pustiti svojim radom dokazane ekonomiste, pravnike, kulturne radnike… jednom rečju „majstore“ svoje struke sa dugogodišnjim radnim iskustvom iz svojih oblasti.

    1. KAKVA PENZIJA NAPOLJE IZ POLITIKE A DA RADI DO 65 GODINA KAO SAV OSTALI SVET. KAD CUJEM JEREMIC,DJILAS, STEFANOVIC,OBRADOVIC ,LABUS ,TADIC I JOS POJEDINI SMUCI MI SE POLITIKA. SVE BRATE MILI LOPOVI S’KRIVO MAGARE DA SI IH SKUPLJAO BOLJU EKIPU NEBI SKUPIO. U PRAVU SI JEREMICU ZGADILI STE MI SE DA SVOJIM GLUPOSTIMA PODVALAMA I IZDAJAMA SRBIJE,NAKRALI STE SE I UNUCI IMAJU DA ZIVE A DA NERADE

      1. Sve si u pravu, ali si zaboravio mnogo veće mafijaše – Vučića, Vulina, Malog, Brnabićku, Gašića, sluzavog i ostalu ekipu…

        1. Žarko, razlika je samo što se od 2012. do danas nešto gradilo i gradi, a od 2000. do 2012. se samo kralo.

    2. 100% se slazem . Pa dok ovi budu opzicija AV ce da vlada . A najgore 90% ljudi je umorno od ovih iz opozicije i vladajuce struje pa ne ni izlazi na izbore. Dragi moji opozcionari ajte vi lepo u penziju i prepustite mladjima vas je vreme pregazilo.

  2. Radnici i svi ostali zaposlenici nisu oduševljeni srbijanskim kapitalizmom predvođenim domaćim kapitalistima. Ako želite pobedu propagirajte sitem pola/pola . Vise državnih preduzeća u niskoakumulativnim oblastima, komunalnim delatnostima i slično. Kapitalistima – prepustite proizvodnju i izvoz njihovih proizvoda. Ako se zalažete za ovaj postojeći budžetski kapitaliazm, onda je sve jasno, i svi ste isti kao i ovi. Zašto bismo ih menjali ako ćete samo usavršiti postojeće zlo od društvenog sistema. U tom slučaju moraćete da se borite sami za vaš kapitalizam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.