Jeremić: Nećemo da budemo saučesnici u još jednom sahranjivanju nade

Ostavite komentar


  1. Gde je mnogo naja tu je malo jaja. Bilo je nesto i sa babicama i kilavom decom. Svakako u svim pregovorima je potrebno da je sto manje pregovaraca, a sto veci i organizovaniji logisticki tim. Ima mnogo razloga za to i tu je Jeremic u pravu.

    1. Koja bre,opozicija kad su oni razjedinjeni i ocekuju da EU za njih dobije izbore . Tu sramotu nece Srpski Narod da overi.

      1. Cekajte malo da vidimo koliko su pokrali dok su vladali . Pocinje ispitivanje porekla imovine,moze da budu predsednici u zatvorskim sobama,ako ih izaberu ako ne mora traze pomoc od EU.

  2. Kako će sada Jeremić da istupa jedinstveno kada je sam rekao da je Đilas autokrata? Rekao pa porekao?

  3. Predlog koji je potekao od strane opozicije za pregovore oko izbora je bio besmislen ne u smislu sto ce prevariti SNS i ostali vec zato sto nema svrhu , ali ako vec tako nesto postoji i ako je prihvaceno obavezno treba uraditi to sa prisutnim strancima sa dopustenim samo onim predlozima koji su ni manjim ni vecm nego sto su u njihovim drzavama .

  4. Ja pružio njemu ruku,on nije prihvatio.On pružio tebi ruki,ti nisi prihvatio.I šta dalje?Smejaće vam se svet da je glavni problem „dva pregovarača“?

  5. Kako?
    Zemljače-zar ti nisi sahranio NADU kad si onako vređao i pretio onoj gospođi na tviteru?

  6. Vučić će vladati sve dok se ne pojavi treća opcija predvođena nekim novim ljudima.

  7. Pregovori vlasti i opozicije oko izbornih uslova uz posredovanje predstavnika EP su samo prvi korak na putu promene vlasti. Inače, mišljenja sam da na tim pregovorima neće doći do nekih značajnih promena izbornih uslova u odnosu na dosadašnje. Pogotovo ne široke lepeze uslova koje su javnosti već predstavile neke koalicije opozicionih političkih subjekata. Jedino je ipak sigurno, a to je u zadnjem izveštaju EK o napredku Srbije već i napomenuto, da u nazivu izborne liste neće moći da se nađe ime osobe koja istovremeno nije i kandidat na izbornoj listi. Zato bih predložio političkim subjektima koji imaju nameru da učestvuju na redovnim izborima za Skupštinu grada Beograda 2022., kao i na eventualnim prevremenim izborima za Skupštinu Srbije, da počnu sa pripremom konkretnih izbornih programa. Kažem konkretnih, jer parole »radićemo bolje od aktuelne vlasti« narodski bi se reklo »ne piju vodu«. Dakle, treba napraviti konkretne programe čijom bi se realizacijom poboljšali životni i radni uslovi stanovnika Beograda, odnosno Srbije.

  8. O KAKVIM to izbornim uslovima se ovde uopste govori? Da li ce nekoliko sati nedeljno emisije u kojima se raspravljaju i nadglasavaju pozicija i opozicija nesto promeniti? Da li ce opozicija stici na Pink, ili Prvu? Mozda na StudioB, iako nije nacionalna TV? A u isto vreme desetine sati na SVIM TV ce biti potrosene na laganje, samohvalu, „razgovore“ sa predsednikom i raznim maricima, sarapama, uzelcima i slicnim? Da li zbilja iko veruje da bi se Vucic odrekao i jednog jedinog minuta opskurne kampanje koju vodi? Pa smetaju mu i dva nezavisna kablovska operatera, i ne preza ni od cega da ih ugasi.

  9. Dobar predlog i odlično promišljanje. Okosnica opozicije mora biti usaglašena, čvrsta i da nastupi baš kako predlaže Vuk. U pregovorima se ne treba rasplinuti. Čvrsto, jasno, dosledno i bez „uvijanja“. Nada ne sme da bude „sahranjena“.

  10. Не можете да се договорите око врло једноставних ствари, а мислите да би могли да владате ? Имали сте ДС странку стожер око које су се окупљали остали.Сада ни то немате.Уосталом видели смо шта бива када свака странка, у власти, вуче себи.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.