Jeremić: Neću biti Vučićev kandidat

Ostavite komentar


  1. Kada je Jeremic konkurisao za generalnog sekretara UN (sa 1000 napisanih stranica "kako menjati UN" ) mogao bi sa slicnim brojem stranica biti i Vucicev kandidat odn konkurent Tome-diplome.

  2. Jeremic ce biti kandidat za sprecavanje Sase Jankovica da udje u 2. krug. Sluzice da odvuce deo gradjanski opredeljenih biraca, plus ce da dobije naravno i glasove sa nacionalistickog spektra. Imace za to i medijsku podrsku. Tako da jeste kandidat vlasti, samo ne zvanicno.

  3. Zašto Vučićev? Vuk treba da bude samostalan kandidat, a da ga podrži širi gradjanski, patriotski front i intelektualci, kao što su npr. vladimir kecmanovic, čedomir antić, slobodan antonic, beogradski sindikat, dragoslav bokan… Dakle jedan širi krug od bilo koje partije. Da je bilo mudrosti, koštunica bi 2012. vuku prepustio stranku.

  4. Ako se Vuk samostalno kandiduje 50%onih koji ne glasaju izacice na izbore. Vuk budući predsednik

  5. Da bi se ovaj covek kandidovao morace najpre da razjasni jednostavne stvari, koje nije jos nikad: gde je i kada zavrsio fakultet i gde nostrifikovao diplome? Da li i dalje zivi na Menhetnu,kao u ove 4 godine i kako se placa stan, da li iz srpskog budzeta? Da li je ikad imao radnu knjizicu i gde je radio,osim sto je bio ministar DS? Da li je sada negde zaposlen,od kada,koliku ima platu i u kojoj struci tacno radi? Koja mu je struka uopste? Zasto u CV postoje netacni navodi da "govori nemacki" i da je radio u Deutsche banci. Kada, koliko dugo,na kojoj poziciji? Da li je njegov kum LJubomir Samardzic i dalje u pritvoru i da li je zavrseno sudjenje za Agrobanku? Pitanja su jednostavna, i nisu nimalo zlonamerna,ali bas niko,bas nikada coveka nije pitao za ove banalne informacije iz biografije,koje su obavezne za bilo koje zaposlenje bilo gde, a kamoli za funkcije….

  6. Dr Dusan Crnogorcevic @ Odgovor na vasa pitanja bi bio odarac mafijaskoj "Koza Nostri" Beograda i Srbije koja funkcionise na slicnim principima i lici na ogromnu hobotnicu, kojoj jedan krak mozete skinuti -drugi ce automatski ponovo izrasti.. Krakovi ove "patriotski ustrojene" hobotnici se osim Srbije nalaze i u tkz "republici srpsko/sumskoj" u Bosni, delimicno Crnoj Gori i Kosovu.
    Bice tamo dok bude imala sta "da muze" u tim susednim drzavama.
    Ceh ce po obicaju platiti obicni gradjani Srbije koji su na ivici egzistencije i koji sa ovakvom "Koza Nostra" hobotnicom nemaju nikakve veze.

  7. Od prve beogradske gimnazije do Kembridza i Hardvarda ,da li je moguce da neko moze da proziva Jeremicevo obrazovanje i cak uporedjuje sa bivsim direktorom kragujevackog grobarskog preduzeca ????

  8. Jeremic + prasetina (njurorska) = veliki poraz za Srbistan. Kao i do sada!
    Cujemo of poverljivih diplomatskih izvora da Jeremija ( blagoslov mu daa Irinej i podzemni car Amflohije) ide u ruski Sibir da obezbedi ““region““ srpstva na celu s Vulinom, Dodikom, Nikolicem i, boze nas prosti, Irinejom, suvlasnikom svetosavskog srpstva!!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.