Jeremić: Nema dovoljno dobrih argumenata za radikalnu promenu odnosa sa Rusijom

Ostavite komentar


  1. Вероватно ћете брже сазнати него што мислите ! Мислио сам да сте у УН нешто научили, изгледа ми да се и ви повијате према ветру, мало бура, мало трамонтана, мало југо, како се то код нас у Истри каже.

  2. Vuk je informisan i analitičan. Zna da bi nam uveđenje sankcija donelo više štete nego koristi – političke i ekonomske. Vučić naklapa da bismo živeli 10 puta bolje da smo uveli sankcije, ali pitajte Nemce koliko im je skuplji život zbog svega ovoga. Albanija, S.Makedonija i CG su potpuno saglasne sa EU politikom, pa ne mrdaju sa jedne tačke. Ne pravimo iluziju da će nas EU prihvatiti odmah ako uvedemo sankcije.

  3. A u opoziciji gori radikali i od Vučića. Posle se pitate zašto gubite izbore. Ovaj težak konzervativac, Đilas težak manipulator, šteta za Mariniku da stoji u njegovoj senci, Tadić zaljubljen u sebe, DS izgubljen u svemiru, ekolozi Moraju da čekaju mirnija vremena, ako ih ikad bude.

  4. Jeremicu od tebe nista novo kao ultra srpski nacionalista podrzava zlocinca Putina koji radi protiv Ruskih the interesa, kao sto je Milosevic radio protiv Srbskih

  5. Bio politički šarlatan, i ostao šarlatan. Nema nikakvu viziju samo ga vlast interesuje

  6. ovaj sunđer bob je smešniji od pravog sunđer boba. Završio je karijeru i može da živi u ananasu na dnu mora…

  7. Srbija je uvela sankcije R. Srpskoj, tako da nije istina da mi to ne radižo!

  8. Ako vama koji ste kao neka gradjanska demokratska opcija treba da se objašnjava zašto Srbija treba odmah da uvede sankcije Rusiji i pridruži se slobodnim pristojnim zemljama zapadne civilizacije, onda nama nema spasa – jer od kvazi patriota na vlasti tek ništa dobro i pametno ne možemo očekivati. Srbijo bila si i ostala uvek zadnja jer ti je elita ovako jadna.

  9. Iako sam bio u Bg 5. oktobra, ispada da ću sad morati da branim poteze Vučića.

  10. Ako si zbunjen time šta se dešava možda nisi za politiku… ali ja znam da tačno znaš šta radiš, i zašto. Znam i da je to u tvoju korist, a slabo u nečju drugu.

  11. Ja ovoga dužim za milion USA dolara datih za onoga bizgova Miladina. Nikad mu to neću oprostit.

  12. Sasvim u pravu… Ako Vucic zeli da ga istorija upamti, sad je momenat…..

  13. Kad Sam cuo da Bajden poziva Ruske naucnike da dodju u Ameriku, sta to moze da da znaci..?! Ostavljam vam svima ovde da zakljucite…!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.