Jeremić: Neodgovorno obraćanje Vučića građanima o korona virusu

Ostavite komentar


  1. Srbadijo, Predsednik sveta govori! Slusajte ga – ako ne, ohladit ce se prasetina!
    A sta se dogodi s onom euforijom pre nekoliko godina – Srbija ce da vaskrsne s ovim sajsterom??

  2. Bolje bi bilo da ti zaista razmisliš kako da postaneš lider ako imaš tu aspiraciju, nego da komentarišeš već dovoljno jasnog vožda. Ne tužibaba već lider!

  3. Eee,“Dr.Jeremiću“ ko laže videli smo,sećaš se “Gotov je do Uskrsa“, a evo dodje i drugi, a jedini ko je gotov si ti.Ti bi,Jeremiću,najviše voleo da se cela Srbija zarazi,samo da se ne održe izbori.Zar misliš “Dr.Jeremiću“ da bi oni ugledni lekari tek tako davali javno izjave i urušavali sebi kredibilitet?Ti valjda Jeremiću bolje znaš od njih?Ali,šta tebe briga za gradjane Srbije,tebe više brine BiH, i tvoji “g-dine“ Pozderac.

  4. Neka nam kaze koliko j epara primio da sastavi pitanje za MSP ili da kaze da nema pojma opravu. a ne da mi komentarise korona virus.

    1. Ne mogu da shvatim da se koronavirus koristi za politicku borbu. Kao sto ne mogu da shvatim da se trazi bojkot izbora sada kada je Srbiji stvarno potrebno kakvo god jedinstvo. Sta briga one ljude na Kosovu ko ce da pobedi ali ih itekako briga u kojoj ce zemlji ziveti. Nedostatak politicke mudrosti i sto bi rekao Djindjic „uvek navijamo za kamen“

  5. Stručnjak opšte prakse AV AV preporučuje narodu, a i deci onomad, da piju rakiju i da se tako zaštite od korona virusa. Zaboravio je da preporuči krestu od pevca i levo krilo od slepog miša. Vala nalupetao se po običaju.

    1. Milorade,ti ili si glup,ili čuješ samo ono što ti odgovara.Nije niko,nikome govorio da pije rakiju, a da si umesto mržnje slušao,ne bi ispao ovako glup.Tema je bila pranje ruku i bolnički alkohol, a šala na račun rakije,ali tvoj zakržljali mozak ne razaznaje šta je šala a šta nije.Mržnja prema nekome je teška bolest.

  6. Gospodine Jeremiću, najmanje
    je pozvan A.Vucic da ikome u Srbiji objašnjava o Korona virusu.Znamo sve do sada što je s t r u k a .tj medicina saopštila . I

    ili zna .
    A taj Predsednik Srbije , pravi od sebe ili klovna ili pokušava da bar sada bude Majka Tereza , ali. i to ne ume ,jer mu mentalno stanje generalno ne daje osećaj saosećanja sa gradjanima Srbije. !?
    Konačno na probleme sa Vučićem. već smo oguglali !!?
    Niti smo iznenađeni , niti uplašeni., niti zainteresovani !?!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.