Jeremić: Neophodno nastaviti proteste do rušenja vlasti

Ostavite komentar


  1. Jeremicu-pozdravio te veliki srpski satiricar Radoje Domanovic sa satirom ,,RAZMISLJANJE JEDNOG SRPSKOG VOLA,, to je napisao ,a ti ako si iole nesta citao znaces sve.

    1. @raco, pripovetka se zove „Razmišljanje jednog OBIČNOG sepskog vola“, dakle nemojte se razmetati citiranjem nečega što ni sami niste pročitali, osim možda ovog pogrešnog naslova navedeog u Uputstvu za upotrebu botova SNS.

      1. Poštovani IBJ, vo je vo, bio i običan. Mada neznam šta je suprotno od toga (neobičan vo) verovatno vo na kvadrat ili kub (multiplikovan vo.

    2. Ja bih ipak to rekao i to je tačno za tvoj misaoni napor da se setiš Domanovića.A on piše nastavak tregedije zvane Vodja.Ne brini i ti ćeš biti tamo mada u preposlednjem redu.Jer mislim da medju vama ima gorih i od tebe.

    3. Ma koji je ovaj papak da nekog smjenjuje
      Za ovu njegovu stranku niko van njenog sjedista nezna.Na izbore majmume a ne drmati kavez,ispadce ti banana

  2. Znaci nema izbora, a ovo dete komunizma od Vuka Jeremica, ce strusiti ustavni poredak i oduzeti moj glas?
    Zasto je ovo deriste na slobodi?
    Hapsite ga! Stavite ga u kavez – kad vec kuka da je u kavezu!
    Koristi javnu funkciju da rusi Ustavni poredak i da suspenduje instituciju izbora i demokratije!

    1. Kome se to obracas bote u vezi Vuka Jeremica? Jel nama slobodnim ljudima ili tvojim batinasima iz stranke? Spiskovi botova i njihovih menadzera postoje i bice procesovani kao kriminalna grupa. Samo napred u nove botovske pobede dok ne tresnete o zemlju.

      1. ‘Srusiti Vladu bez izbora, glasaci SNS da budu procesuirani kao kriminalna grupa…’
        Znaci to je Vas program ‘slobodnih gradjana’?
        Inace, evo jos jednog razoga da tuzilastvo i policija reaguju!
        Ja dam svoje ime, evo Betmena, Lovca na Botove… To je neki ANTIFA koji skriva lice, PLO terorista-komunista borac za socijalnu pravdu koji ne placa BUS-PLUS i bije kondukterke? Heroj!

      2. Da se ne lazemo. Niko nizasta nece biti procesuiran. To botovi dobro znaju, zato se ovako I ponasaju. Tako cete I vi mozda, al kad dodje sledeci krug u redaljki I shvatite sta I kako. Govorim ovo jer cim toliko potencirate lustraciju vidi se da imate kapacitet za bota. Doduse sad sa druge, jok sa prve strane.

      3. Poštovani Lovče na botove, ovde smo svi ravnopravni. Ako vam se ne sviđa nečije izneto mišljenje, zatražite da cenjeni list Danas da ukine mogućnost da njegovi čitaocui ostave komentar.

    2. Šta će ti glas kad nemaš razum.A ne znaš ništa ni o ustavu .A mesto u kavezu si sebi već sam izabrao jer si prestao da misliš svojom glavom mada verovatno ni ranije te mogućnosti nisu bile baš za pohvalu.

    3. @ Ivan Stefanovic
      Koju javnu funkciju? On je opozicionar, to nije javna funkcija.
      Stavljanje u kavez? Ako vas nisu informisali „vasi“-to je govor mrznje

  3. Samo napred stoko, da ne kažem ‘o narode moj’.
    Srbe na srbe, to je rešenje svih njihovih problema.
    A vi slepaci samo juriš „po pravdu“.
    Kakvi ste slepci kod očiju.

  4. „…do rušenja …“.

    Ma daj, nesrećo ljudska, daj SMENI vlast, kaži, napiši šta smeraš osim RUŠENJA.

    Daj da vidimo gde si naučio ili saznao da treba rušiti. Pa valjda se u životu gradi, pre svega.

  5. Dobro zbori i nadam seda će svih pedesetak hiljada pravednika od 13 aprila to zarazumeti i svake subote u 18 biti na prvom mestu.Juče ih je bilo malo manje.Subota je dan kada samo bolest ili ne daj Bože oče naš ono još gore može da spreči da se dodje.Imam i preporuku od subote do subote treba objasniti nezainteresovanima i neutralnima da je to dan za najhrabrije ali i za najumnije.I da se tada polažu ispiti iz razuma ,pravde ,hrabrosti,etike ,humanosti Do sledeće subote svako dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.