Jeremić: Odbiti aktiviste SNS

Ostavite komentar


  1. Kada je DS pre 5. Oktobra 2000. godine radio kampanju od vrata do vrata onda je to bilo „demokratski“ i „evropski“. Danas kada SNS i druge stranke radi istu kampanju u skladu sa standardima evropskog izbornog zakonodavstva, onda to po Jeremiću nije u redu. Svaka stranka je gospodar svoje sreće, ali i gospodar svog izbornog neuspeha.

    1. Ovo je vajkadašnji komentar – argument SNS-a. Ako su izbori takvi da se na njima bira TAJNIM GLASANJEM – onda nema nikakvih sigurnih glasova. što se tiče dolaska na vrata – demokratsko je pravo svakog građanina da uljudno zamoli aktiviste da ne ulaze, da ga to ne zanima itd. Dužnost je aktivista da ostanu mirni i da ni jedna ni druga strana ne reaguje nasilno. Ja lično, kada imam vremena, volim da te mlade ljude (bilo koje stranke) – primim u stan (čak sam primao i mlade radikale iako smo i jedni i drugi znali da ja za njih neću glasati nikada) – Dakle, ja ako imam vremena primim i saslušam te mlade ljude i kažem im šta im ne valja u pristupu, a i u programu. DOKLE GOD NE UZMETE LISTIĆ I NE ZAOKRUŽITE JEDNU OD PREDLOŽENIH LISTA – niko vam ništa ne može! Ni najsigurniji glas nije siguran. Ako je glasanje zaista tajno. Ako nije tajno, onda je protivustavno!

  2. Niko neće da otera aktiviste SNS-a jer znaju da su to dobri i pošteni mladići i devojke. Da se Jeremić pojavi ispred vrata sigurno bi zalupili vrata.

  3. Ko si ti da meni odredjujes i govoris sta cu da radim i koga cu da odbijem???Ima da radim sta ja hocu i da glasam za koga ja hocu a za tebe i slicne tebi ne bih glasao pa da ste jedini na svetu!

  4. Vi bre niste normalni ali stvarno niste normalni. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka,i to vam smeta što SNSjedina ima aktiviste koje rade na terenu i obilaze svoje komšije i pitaju šta treba da se uradi kod vas u zgradi.

    1. Ma,divimo vam se do imbecilnosti.
      Sta kazes, pitaju komsije sta da se popravi u zgradi?Kako ste vi, iz sns, dobri…verujemo vam sve…

  5. E cime se vi zaludjujete ,a posle cete da kukate da ste pokradeni na izborima.Bolje gledajte vasa posla i kako da svojoj stranci obezbedite glasace,ako mislite na ovaj nacin,mrka kapa.

  6. Kako Vuk Jeremic brzo zaboravlja kada je DS radio kampanju od vrata do vrata onda je to bilo demokratski, cvilozovan i evropski.Sada kada SNS i druge stranke radi istu kampanju u skladu sa standardima evropskog izbornog zakonodavstva, onda to nije u redu, nije demokratski evropski. Svaka stranka je gospodar svoje srece, ali Vuku je krivo posto on nema tim koji ce agitovati za njega.

  7. Danas mi je iz hodnika zgrade ukraden mobilni telefon – naravno sa sve kontaktima, spiskovima poziva i slično. Je l’to lopovluk, ili je to predizborna aktivnost poštenih mladih i lepih omladinki i omladinaca nadmoćnog SNS-a? Ili je to deo Svetosavlja? Ili pravoslavlja? Ja od detinjstva čitah deset Božijih zapovesti – ama ne neđoh tamo: „ukradi komšiji mobilni telefon!“ Pitam mlade aktiviste svih stranaka, a posebno vladajuće – jesu li to neke nove zapovesti, ili šta?

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vučić o problemima na KiM sve manje govori u UN: Da li će tokom današnjeg obraćanja spomenuti događaje u Banjskoj 10

Aleksandar Vučić o problemima na KiM sve manje govori u UN: Da li će tokom današnjeg obraćanja spomenuti događaje u Banjskoj

"Bez obzira na ogroman prostor u režimskim medijima, koji su povodom posete i nastupa u GS UN dobili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Marko Đurić i bez obzira na slavljenje spoljnopolitičkih uspeha, ostaje gorak ukus da Srbija sa problemom KiM sve manje izlazi pred UN. I da zato naše zemlje ima sve manje u našoj južnoj pokrajini ", kaže za Danas Mihajlo Brkić, bivši ambasador i potpredsednik stranke Srbija centar.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.