Jeremić: Odlaskom Aleksandra, odlazi i Andrej Vučić

Predsednički kandidat poručio iz Užica

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da ne prokomentarišem Jeremića,zar stvarno misli da se posle toliko godina vrati i nastavi da vodi zemlju ,mislim da su to prazne priče,da je bio ovde mogao bi da priča ali pošto je par godina bio strani potrčko po svetu asada misli da ga isti ti vrate ovde i da upravljaju njime,to se grdno prevario!!!!!

  2. pričaš prazne priče,jako ti je dosadno u životu pa se baviš politikiom idi i radi nešto za šta si sposoban,ako to uopste i postoji!

  3. @nella, ne vuce on svoju zenu. Normalno je da zena ide sa njim. Gde je Vuciceva zena? Kakva tajna krije tu zenu? Neki koji ga dugo poznaju bi svasta mogli da kazu.

  4. Nazalost, ovaj covek nema ni fakultet, /nego koledz, a ni to nije nostrifikovao/ daje zapanjujuce neznalacke izjave. Prvo vredja druge drzave, a kod Tadica i DS je nazalost bio i ministar spoljnih poslova. Prvo Banglades ima vise stanovnika od npr Rusije /160 prema 145 miliona/, ekonomija je 44 u svetu, a ima BDP 155 milijardi dolara. Dalje, njegova izjava o Merkle znaci da je Berlin "dao dozvolu za tiraniju" ovoj vlasti prema sopstvenom narodu. Teska uvreda. Inace, kada ce kandidat Jeremic da pokaze svoje drzavljanstvo, sve svoje propisno nostrifikovane "diplome" i poreklo imovine /stana od 185 km2/?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.