Jeremić otvorio beogradsku kancelariju 1Foto: PR služba Vuka Jeremića

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić otvorio je danas u centru Beograda kancelariju u kojoj će, zajedno sa svojim saradnicima, u narednom periodu razgovarati sa građanima, slušati njihove probleme, savete i sugestije.

Kako je saopšteno, kancelarija u Beogradu, prva je od više od 20 jedinstvenih prostora koji će predsednički kandidat Jeremić otvoriti u svim većim gradovima  u Srbiji. Jeremić je i ovu priliku iskoristio da sa građanima razgovara pre nego što objavi svoj predsednički program.

„Hvala vam mnogo što ste ovde. Krećemo odavde. Počinjemo da se zagrevamo. Ovo je prva kancelarija koju otvaramo širom Srbije, a vremenom će ih biti i mnogo više“, poručio je Jeremić. On i članovi njegovog tima, sugrađanima su delili čaj uz simboličnu poruku „Zagrevamo se“!

Kako preciziraju sagovornici Danasa, u tim kancelarijama će tokom kampanje raditi volonteri, te “uticajne ličnosti iz lokalnih sredina koje su podržale Jeremićevu kandidaturu”.

Bivši šef srpske diplomatije, podsetimo, najavio je na skupu u Mikseru 15. januara da će se kandidovati na predsedničkim izborima, a dan nakon objave kandidature počeo je da obilazi gradove Srbije, gde se susreće sa građanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari