Jeremić: Podnete krivične prijave protiv Brnabić, Mihajlović i osnivača Milenijum tima

Ostavite komentar


  1. jeremic je kao losa riba u kafani mora da se popenje na sto da bi je primetili

  2. Jedina slabost ovakvih optuzbi je sto mora da ih resava nase tuzilastvo i sud, koji su uglavnom korumpirani. Ali, treba istrajati makar do Strazbura i u to ime podrska da se zaustavi razularna banda

  3. Ovo je samo pokusaj odbrane od tuzbi Milenijum tima koje su upucene ka NS.

  4. Jeftine cirkuske predstave Vuka Jeremića koji je svestan da pred izbore mora nešto da ponudi građanima Srbije samo mu se sve „ideje o njegovim vizijama napretka Srbije“ svode na verbalnu agresiju,na ružne reči i javne izlive patološke mržnje prema Vučiću i istaknutim funkcionerima SNS

  5. G.Jeremicu!Samo podnosi prijave i tužbe!?Protiv tebe prijave i tužbe nisu potrebne jel si toliko naneo zla svojoj zemlji da je to sasvim dovoljno.Narod zna da čita između redova.

  6. Samo ne razumem kakve maverzacije?Bio tender bilo sest ponudjaca a onaj sa najboljom ponudom prosao.Samo je Jeremicu to sumnjivo.

  7. Da je Vucic ono zasta se predstavljao 20 godina svi ovi bi bili u zatvoru a ovako mora Vucic prvi u zatvor pa svi ostali za njim.Krajnje je vreme tavbagra sa Vucicem na celu pohaps8 za,izdaju Srbije,pljacku Srbije.

  8. Da je Vucic ono zasta se predstavljao 20 godina svi ovi bi bili u zatvoru a ovako mora Vucic prvi u zatvor pa svi ostali za njim.Krajnje je vreme da ta bagra sa Vucicem na celu bude pohapsena za,izdaju Srbije,pljacku Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.