Jeremić: Pogubna spoljna politika Vučićeve vlade

Ostavite komentar


  1. Jeremić je, svojim primerom, najbolje pokazao kako se ne vodi spoljna politika.

  2. Izvini strucnjak,a za vreme cije vladavine je Kosovo proglaseno nezavisno?Koliko se secam,a dobro se secam to je bilo za vreme demokrata.Sedi 1 Jeremicu i pokrij se usima!

  3. Hvale je vredno sto svi kandidati-pa i g.jeremic-obecavaju bolji zivot.Nevolja je sto nam niko ne kaze koliko je odgovoran za nas ovako jadan zivot i sta je radio dok je imao priliku da nas izvede na pravi put.
    Necu glasati za g.Jeremica jer se secam Jarinja,sveca,kandila i sverca,ali ne u nasu korist,neodlazaka na vazne razgovore i nedostatka diplomatije kad je to bilo preko potrebno,a olako mahanje sa tri prsta na Olimpijadi,gde nisu morali ici.Jos vise me boli olako mirenje sa Dacicem ne zbog stvarnog pomirenja nego zbog produzenja nerada i necinjenja.
    Ova vlast ima uzasno mnogo minusa,ali ne znam ko je pomogao stvaranje SNS,opet ne zbog gradjana nego zbog izolovanja Seseljevog radikalizma,a danas ih imamo oba,zbog sjajne strategije nicega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.