Jeremić pozvao Anu Brnabić na televizijski duel

Ostavite komentar


  1. Jaoooo, mene malo strah od tog duela. Ona ne bi umela sa šumskom jagodom da se izbori, kamoli sa vrsnim intelektualcem svetskog formata.

    1. E pa poštovani PG što vam je verovatno ime,nadimak…broj..takvi intelektualci kao što je to đubre od Jeremića su nas i doveli dovde gde smo.Možda vam to nije poznato ali mnogima jeste,možda se pravite blesavi a možde se ne pravite.No biće izbori pa svoj glasić dajte tom Jeremiću…

      1. Botu, radi tvoje osnovne informisanosti, Vuk Jeremić je završio teorijsku fiziku na kambridžu i političku ekomomiju na Harvardu. Znači neuporedivo teže studije od Vučićevih i Brnabićkinih. Kao ministar spoljnih poslova sam je zaustavio lavinu priznavanja Kosmeta, tako da je Američki sekretar Bajden izbegavao polemike sa njim, kao što ih sada izbegava Vučić. Jeremić je bio i predsednik UN što je najveći međunarodni politički uspeh koji su Srbi ikada imali. Ekomomijom se nije bavio tako da je nejasno kako nas je Jeremić doveo do najsiromašnijih u Evropi gde se nikada ranije nismo nalazili .

      2. Bota , necemo dati glas Jeremicu uz Cacka , dacemo glas ovima stosu doslo iz Bosne , sto gaje opijate , trguju oruzijem sto pljackaju Srbiju , za njih glasamo.

      1. magistre i ti mora da si Megatrend student, kad nevidis da nas vode dunjeri, a o Vuku sta god lose mislio, Brnabicka mu nije ni do clanka.

    2. Smijurija, pa Brnabicka bi ga sredila za pet minuta. Jeremic je los govornik i jos losiji politicar. Nagasavam nisam bot, nemojte me vredjati, mislim svojom glavom.

    1. Dobro primećeno. Tu su negde sa Vučićem po tom pitanju – glava u pesku kad je srpsko pitanje i SPC u pitanju. „Demokratija“.

    2. Nije fer da jedan ex predsednik Generalne Skupštine UN (Sveta), poziva na tv duel jednu školarku američkog radničkog univerziteta.

  2. Pa prmijerka ne može da složi ni prostoproširenu rečenicu iz glave, bilo bi nehumano.

  3. Ma kakva Ana, ona jeste donekle žena, svejedno nije u redu, muškarca vi pozovite na duel. Evo Aleksandar Vučić je spreman da brani premijerkinu političku čast i integritet. Samo zakažite duel, Vučić nikad nije pobegao sa duela, samo zato što nije prihvatao duele kao vid neposredne komunikacije. On je siguran da njegova kompetenta i kulturna pojava nema premca na našoj političkoj sceni pa ne bi da unižava političke oponente. Ali ako je pitanju Anina čast ,sigurno će se rado odazvati vašem pozivu na duel preko RTS-a. E sad ako vi budete sprečeni da dođete a on vas pozvao na duel nemojte posle da se vadite što nije bilo dijaloga nego monologa predsednika..

  4. Nije tesko dobiti 200.000 glasova vise od nekoga ko uopste nije ucestvovati na izborima ali treba umeti dobiti 200.000 glasova manje od jednog Preletacevica koji se sprdao na izborima. Toliko o podrsci koju u narodu ima ovaj Sundjer Bob

  5. Pa zar Toni Bler nije srpski prijatelj? Pa što smo mu onda tolike novce dali?
    Dobro, de, dali smo i Klintonu. Sve su to narodne pare i kako onda nisu naši prijatelji kad ih častimo svako malo kad treba?

  6. Bojim se da sko bi dosli na temu pederi i lezbejke,onda
    Gospodin Jeremic „gubi“covek je normalan za razliku
    od Ane Vibratore, unistila bi ga svojim bolesnim shva-
    tanjem.

  7. Pazi junacinu sta bi on.Mada kad bolje razmislim nemas sanse.Ti da si valjao bar si ti imao kombinacija pa opstao bi bar na jednoj od njih.

  8. Jao sto bih volela da vidim taj duel u kom bi te premijerka pokopala ne bi znao gde se nalazis.Mozda je gledanost bila velika ali ne zato sto vas narod voli vec da bi culi nove gluposti za koje ste placeni da izgovorite.I jos nesto na primitivan nacin bi samo vi mogli da napadnete jer premijerka za razliku od vas se ponasa kulturno.

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.