Jeremić: Prihvatanje francusko-nemačkog plana bilo bi početak kraja Srbije, ali i RS

  1. E moj Pozderac. Pa RS je genocidna tvorevina koja se svakog dana na čelu sa ,,onim“ trudi da to utvrdi što bolje. Mir brate.

  2. A ako Amerika,Engleska,Francuska stave VETO da se Srbija nikad ne vrati na Kosovo

  3. „Narodna stranka je ojačana odlaskom onih koji misle da će na kraju mora biti kako kažu Amerikanci, a videćemo kako će narod glasati. Ako narod na izborima bude glasao za Narodnu stranku, sasvim sigurno neće biti kako kaže bilo ko van Srbije.

    A evo i sta o ovome misli moja komsinica „baba Rada“ !
    Ona naime smatra da i kada bi narod glasao za ove „ozbiljne ljudi“ 17. decembra to jos uvek nije garancija da „na kraju nece biti onako kako kažu Amerikanci“ jer to nije „kraj“, to je samo „produzetak agonije“ dok „na kraju ne bude onako kako to kažu Amerikanci“ !
    Ili mozda jos malo jasnije „kraj ce biti tek onda kada Srbija prihvati da sve bude onako kako to kažu Amerikanci“ a dotle Srbija moze jos dugo „da se koprca“ i da se „kocka sudbinom svojih gradjana“ vodeci ih putem za koji „ni navigacija ne zna gde vodi“ !

  4. Ozbiljan i razuman prosrpski i narodni politicar koga jednako mrze i oni iz tabora Kurte i oni iz tabora Murte, zapravo svi oni kojima komanduju zapadni kolonizatori kojima ponizno sluze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.