Jeremić: Razgraničenje 2019. godine

Ostavite komentar


  1. Klasično širenje propagande i pokušaj da se osvoji neki politički poen na temu KiM. Jeremić niti učestvuje u pregovorima niti ima uvid u njih, tako da se ovo može smatrati običnom izmišljotinom.

  2. Da li vi gospidine Jeremicu zaista verujete u to sto pricate?A zasto nesto ne uradite za ovu drzavu dok ste u opoziciji?Ne,lakse je da kritikujete i zivite u nekom nerealnom svetu u kome ste vi predsednik.

  3. Baba Vraga od Bugarske prica!? Bice kako Amerika hoce, nece da nas pitaju bas za nista, ako njima se svidja da budemo sila u Balkanu tako ce da bude, bicemo kao Izrael u Bliski Istok samo cekaj i pamti ovo sto ti kazem.

    1. Заминљиво гледиште и можда тачно, бар делимично!
      Кога Америка изабере за фаворита међу потенцијалним савезницима – тај ће напредовати и владати регионом. Уместо килаве Француске и уморне Енглеске изабрала је разорену Немачку која је за неколико година престигла обе некадашње велесиле… Израел јесте на Блиском истоку Амерички бич што рече „Албанац“, али је уз невероватну моћ добио и невероватно „верне“ и опасне непријатеље – до гроба! Израелски шовинизам, верски екстремизам и практично спроведени апартхејд – довео је до тога да их се суседи боје, али их мрзе… „Албанац“ – хоћете ли баш то? Кад то добијете – да не зажалите?
      Зоран

  4. Međunarodnom sudu pravde postavljeno je pitanje „da li je jednostrana deklaracija o nezavisnosti Kosova kosovske skupštine u saglasnosti sa međunarodnim pravom“. Pitanje su postavili Jeremić i deo čelnika SzS i dobili smo očekivan odgovor, a šta su dobili oni koji stoje iza tog pitanja nikada saznati nećemo, nije im izvršena unakrsna kontrola imovine i prihoda. Ako dođe da razgraničenja, o kojem Jeremić govori, neće se desiti ništa značajno, kao što se nije desilo ni nakon osvajanja republičke vlasti 2000.godine. Mladi će nesmanjenim intezitetom odlazite iz Vučićevog zlatnog doba, mi koji smo na trgovima i glasačkom mestu izgurali sklanjane crveno crne koalicije žalićemo što nije došlo do očekivanih promena i sretati unuke par dana godišnje, a ovde će se smenjivati beskrupulozni vlastodršci. Vuk ili Vučić, meni je sve jedno, ne vidim da bilo koji od njih bio šta dobro radi. Da bi Srbiji svanulo neophodan je bager sa povećom kašikom da sakupi sve vlastodršce koji ne bi prošli unakrsnu proveru imovine i prihoda i koji su se žestoko poigrali sa nama. Da nama krene i Vuk i Vučić moraju u političku penziju, a državom treba da upravljaju pokreti poput pokreta Odbranimo reke Stare planine, pokreta za odbranu niškog aerodroma, kraljevačkog pokreta…bar dve godine, dok se ne formiraju nove stranke od ljudi koji nisu bili na vlasti i ne rade u javnom sektoru, javnim preduzećima i javnoj upravi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.